Забележка
The forum is in read only mode.
пробождане в главата
- мимилита
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
30 Окт 2013 19:19 #1
от мимилита
мимилита COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED пробождане в главата
здравейте
много съм притеснена
от вчера ( 2 дни вече ) имам леки пробождания в главата точно на едно определено място (отзад м/у окото и ухото ) през 15 ,20 минути .болката не е силна , но мен ме притесни защото почвам да си мисля най лошото . Моля ви кажете на какво може да се дължи това според вас .
п.п. ще отида на специалист то това е ясно , но исках и вашето мнение като специалист .
много ме е страх от рак
,въпреки че нямам фамилна обремененост все лоши работи си мисля.
ето сега примерно докато пишех болката не се е обаждала , но я очаквам след 10 минути пак да пробоцне на мястото
отчаяна съм ,а сум в провинция и тук няма с кого да се консултирам в близките седмици
много съм притеснена
от вчера ( 2 дни вече ) имам леки пробождания в главата точно на едно определено място (отзад м/у окото и ухото ) през 15 ,20 минути .болката не е силна , но мен ме притесни защото почвам да си мисля най лошото . Моля ви кажете на какво може да се дължи това според вас .
п.п. ще отида на специалист то това е ясно , но исках и вашето мнение като специалист .
много ме е страх от рак
ето сега примерно докато пишех болката не се е обаждала , но я очаквам след 10 минути пак да пробоцне на мястото
- мимилита
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
04 Ное 2013 11:22 #2
от мимилита
пробождане в главата
Болката премина т.е от два дни нямам проблеми
но за мое съжаление не зная защо не получих отговор сега
винаги съм получавала тук отговори на въпросите си
но за мое съжаление не зная защо не получих отговор сега
винаги съм получавала тук отговори на въпросите си
- Д-р Кабакчиева
-
- Посетител
06 Ное 2013 18:03 #3
от Д-р Кабакчиева
пробождане в главата
Здравейте! Извиняваме се за забавения отговор! Налице бяха технически проблеми при нас, но вече е всичко ОК и сме на линия.
Радвам се, че вече се чувствате по-добре. Вероятно оплакванията са били с неврологичен характер. Изясни ли се генезата им? Добре е профилактично да си приемате витамини от група Б и магнезий - те се препоръчват и при здрави хора.
Продължавайте да пишете във форума! Ние правим всичко това за Вас и се радваме на Вашето внимание! Поздрави!
Продължавайте да пишете във форума! Ние правим всичко това за Вас и се радваме на Вашето внимание! Поздрави!