Забележка

The forum is in read only mode.

пробождане в главата

• мимилита
  • мимилита's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
30 Окт 2013 19:19 #1 от мимилита
мимилита COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED пробождане в главата
здравейте
много съм притеснена
от вчера ( 2 дни вече ) имам леки пробождания в главата точно на едно определено място (отзад м/у окото и ухото ) през 15 ,20 минути .болката не е силна , но мен ме притесни защото почвам да си мисля най лошото . Моля ви кажете на какво може да се дължи това според вас .

п.п. ще отида на специалист то това е ясно , но исках и вашето мнение като специалист .
много ме е страх от рак (???) ,въпреки че нямам фамилна обремененост все лоши работи си мисля.

ето сега примерно докато пишех болката не се е обаждала , но я очаквам след 10 минути пак да пробоцне на мястото :( отчаяна съм ,а сум в провинция и тук няма с кого да се консултирам в близките седмици
  • мимилита
  • мимилита's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
04 Ное 2013 11:22 #2 от мимилита
пробождане в главата
Болката премина т.е от два дни нямам проблеми
но за мое съжаление не зная защо не получих отговор сега
винаги съм получавала тук отговори на въпросите си
  • Д-р Кабакчиева
  • Д-р Кабакчиева's Avatar
  • Посетител
06 Ное 2013 18:03 #3 от Д-р Кабакчиева
пробождане в главата
Здравейте! Извиняваме се за забавения отговор! Налице бяха технически проблеми при нас, но вече е всичко ОК и сме на линия. :) Радвам се, че вече се чувствате по-добре. Вероятно оплакванията са били с неврологичен характер. Изясни ли се генезата им? Добре е профилактично да си приемате витамини от група Б и магнезий - те се препоръчват и при здрави хора.
Продължавайте да пишете във форума! Ние правим всичко това за Вас и се радваме на Вашето внимание! Поздрави!
Създадено с Kunena форум