Забележка

The forum is in read only mode.

добри специалисти по епилепсия

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
08 Май 2012 13:27 #1 от zdrav
zdrav COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED добри специалисти по епилепсия
Много моля, някой да ми помогне със съвет! Сестра ми е с епилепсия от 5 годишна възраст, в момента е на 53 години. Дългогодишното и лечение с различни лекарства и допринесе за атрофия на малкия мозък в значителна степен. В последно време непрекъснато и се вие свят, което и пречи да се обслужва без придружител.Не знам дали не трябва да се коригира лечението. В момента пие епитрижин 50 mg 1-2-3; Депакин хроно 500 mg 1/2 - 1/2 - 1; Невротоп 300 mg 1/2-1/2-1/2. Последният път бяхме на 4-ти километър, но там лежа 4 дни и дадоха толкова големи дози че в продължение на година повръщаще по три пъти на ден. Сега не знам къде да отида и какво да правя. Лежала е и в Александровата болница при д-р Крушков. Бих искала да се консултирам с добър специалист по нейния въпрос, поне малко да се подобри. Преди 2 години излизаше сама, а сега е на легло.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
08 Май 2012 18:24 #2 от д-р Георгиев
Отговор: добри специалисти по епилепсия
Единствено мога да Ви препоръчам д-р Кузманова от 4-ти километър, преподавала ми през студентските ми години. Изградил съм си мнение за нея на отличен специалист. Все пак не смея с две ръце да препоръчвам, след като сте разочаровани от болницата и екипа.
11 Фев 2013 11:29 #3 от asomaistora
11 Фев 2013 12:10 #4 от Vasilec
Това въпрос ли е и каква е целта му на по-горния цитат?

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
12 Сеп 2017 14:04 - 12 Сеп 2017 14:17 #5 от Тайна Омайна
Здравейте !
Мн съм притеснена моля ви дайте ми съвет.Преди няколко дни приятеля ми направи сходен по всичко епилептичен припадък.Каза ми че и преди е имал такива проблеми, но когато го вкарали в болницата да му правят магнитен резонанс и еег са казали че няма нищо притеснително и че е клинично здрав.Какво да правим ако отидем пак и ни кажат същото а пристъпите продължават какво да правя моля ви дайте ми съвет.Благодаря ви предварително на всички отзовали се
Last edit: 12 Сеп 2017 14:17 от Тайна Омайна.
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум