- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
добри специалисти по епилепсия
- zdrav
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
08 Май 2012 13:27 #1
от zdrav
zdrav COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED добри специалисти по епилепсия
Много моля, някой да ми помогне със съвет! Сестра ми е с епилепсия от 5 годишна възраст, в момента е на 53 години. Дългогодишното и лечение с различни лекарства и допринесе за атрофия на малкия мозък в значителна степен. В последно време непрекъснато и се вие свят, което и пречи да се обслужва без придружител.Не знам дали не трябва да се коригира лечението. В момента пие епитрижин 50 mg 1-2-3; Депакин хроно 500 mg 1/2 - 1/2 - 1; Невротоп 300 mg 1/2-1/2-1/2. Последният път бяхме на 4-ти километър, но там лежа 4 дни и дадоха толкова големи дози че в продължение на година повръщаще по три пъти на ден. Сега не знам къде да отида и какво да правя. Лежала е и в Александровата болница при д-р Крушков. Бих искала да се консултирам с добър специалист по нейния въпрос, поне малко да се подобри. Преди 2 години излизаше сама, а сега е на легло.
- д-р Георгиев
-
- Посетител
08 Май 2012 18:24 #2
от д-р Георгиев
Отговор: добри специалисти по епилепсия
Единствено мога да Ви препоръчам д-р Кузманова от 4-ти километър, преподавала ми през студентските ми години. Изградил съм си мнение за нея на отличен специалист. Все пак не смея с две ръце да препоръчвам, след като сте разочаровани от болницата и екипа.
- asomaistora
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
11 Фев 2013 12:10 #4
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Това въпрос ли е и каква е целта му на по-горния цитат?
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- Тайна Омайна
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
12 Сеп 2017 14:04 - 12 Сеп 2017 14:17 #5
от Тайна Омайна
Здравейте !
Мн съм притеснена моля ви дайте ми съвет.Преди няколко дни приятеля ми направи сходен по всичко епилептичен припадък.Каза ми че и преди е имал такива проблеми, но когато го вкарали в болницата да му правят магнитен резонанс и еег са казали че няма нищо притеснително и че е клинично здрав.Какво да правим ако отидем пак и ни кажат същото а пристъпите продължават какво да правя моля ви дайте ми съвет.Благодаря ви предварително на всички отзовали се
Мн съм притеснена моля ви дайте ми съвет.Преди няколко дни приятеля ми направи сходен по всичко епилептичен припадък.Каза ми че и преди е имал такива проблеми, но когато го вкарали в болницата да му правят магнитен резонанс и еег са казали че няма нищо притеснително и че е клинично здрав.Какво да правим ако отидем пак и ни кажат същото а пристъпите продължават какво да правя моля ви дайте ми съвет.Благодаря ви предварително на всички отзовали се
Last edit: 12 Сеп 2017 14:17 от Тайна Омайна.
Модератори: д-р Георгиев