- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Загуба на памет след удар
- PlamenKostov
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
28 Ян 2012 11:15 #1
от PlamenKostov
PlamenKostov COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Загуба на памет след удар
Добър вечер, извинявам се, че няма сигурно да е коректно написано, но съм притиснат с времето. Наскоро съвсем случайно попаднах в центъра на едно сбиване. След като понесох няколко удара се препънах и паднах, след което се случи нещо странно, което никога не ми се е случвало до този момент. 10 минути след случката, пребирайки се с няколко приятели забравих какво точно се е случило, и дори забравих кой ни е нападнал и защо. Около 6-7 минути след това напълно си припомних какво почти стана, но пак загубих памет относно как се прибрал от заведението до нашето заведение - около 60 метра разстояние. Мина извесно време и още тези 10тина минути след ударите ми се губят. имам спомени че се чудих какво става и си спомням как забравих и си припоних какво се е случило, казват ми че след удара сам станал изам си тръгнал заедно с тях, но сега ви казвам че 40-50 метра вървене някакси са ми адски мътни. Като си гледах травмите бяха съвсем леки лицеви като пукната усна и лека болка в долната челюст, обаче факта че не си спомням каквосе е случоло този кратък период от време адски ме стресира и незнам защо. възможно ли е да съм изпадал в безсъзнание и да не помня? мн ще съм благодарен ако ми се отговори тъй като сам много притеснен без да има реална причина за това ;x Благодаря !
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
28 Ян 2012 13:06 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: Загуба на памет след удар
Получил си комоцио (сътресение на мозъка).Ако имаш още въпроси по-добре прочети този материал -
сътресение на мозъка
.
Обичайно няма дълготрайни последствия, но след по-добре в идните дни и седмици за симптоми като гадене, повръщане, силно главоболие, вратна ригидност и пр., които могат да предвещават сериозни усложнения.
Айде успех!
Обичайно няма дълготрайни последствия, но след по-добре в идните дни и седмици за симптоми като гадене, повръщане, силно главоболие, вратна ригидност и пр., които могат да предвещават сериозни усложнения.
Айде успех!
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
- PlamenKostov
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
31 Ян 2012 11:33 #3
от PlamenKostov
Мерси за информацията, т.е. да не се притеснявам така ли? Имах първоначално леко главоболие, но като се наспах и всичко като че ли е ОК.
- alison3492
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
05 Ян 2015 11:38 #4
от alison3492
alison
Здравейте,преди 48 часа паднах на глава от 1,80м.Днес получих отток на окото и между веждите.От какво може да е и какво да направя ? мерси.
alison
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
05 Ян 2015 22:28 #5
от Vasilec
Sport Medicine
Отидете на лекар - невролог! Вероятно ще ви назначи скенер на глава, за да се отхвърли нещо по-тежко.
Sport Medicine