Забележка

The forum is in read only mode.

комоцио

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Май 2011 23:39 #1 от rosi_ganeva_
rosi_ganeva_ COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED комоцио
Здравейте,бих искала да попитам от къде могат да се купят шапка за комоциом,не съм сигурна дали така се казва-брат ми е футболист и получава няколко пъти комоциом и чух че имало такива шапки ,които предпазват от сътресения на мозъка и бих искала да попитам дали се поръчват специално и да ми помогнете като ми кажете от къде могад а намеря.Благодаря ви предварително и приятен ден :)
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
07 Май 2011 00:35 #2 от Здравко
Re: комоцио
Здравейте,

Да, в действителност има специални "шапки", които могат да предпазят от сътресение на мозъка и се ползват от доста атлети, включително футболисти.

Но не знам точно къде можете да ги откриете. Може би трябва да попитате в някой спортен магазин - има голяма вероятност да продават такива, особено в специализираните за футбол. А ето какво представлява въпросното нещо - www.full90.com/players/pro/ .
07 Май 2011 16:14 #3 от rosi_ganeva_
Благодаря за информацията :)
07 Май 2011 16:19 #4 от Pavkata_
Да аз имам такова чудо, води се Headguard и дават, че намалява вероятността за сътресение с 50%. Доволен съм що годе предвид, че играя често футбол. За съжаление съм си взел тази джаджа от германия и не знам как стоят нещата в БГ. Все пак питайте наистина в някой спортен център.
Създадено с Kunena форум