- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Прилошаване на публични места
- negoce7aem
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
19 Апр 2011 20:55 #1
от negoce7aem
negoce7aem COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Прилошаване на публични места
Здравейте всички незнам дали това е правилното място на темата,но ще я напиша тук.На 18г.сам и един ден ми прилоша в училище и така си остана болеше ме главата гадеше ми се не сам повръщал ръцете ми винаги са студени и това се случва когато сам на публични места не можех да ходя на училище.Ходих на невролог беше ми изписал Есберикум,Магне б6 никак не ми помогнаха после ми изписа АДАПТ-Л и АТАРАКС помогнаха ми до някаква степен смекчиха болката и почнах да ходя на училище,но докато ги пия все още ми се гади и едвам се издържа в момента не ги пия и устата ми постоянно пресъхва така сам от около 4 месеца и вече незнам какво да правя.Не сам ходил на кафе от незнам колко време вече защото ми прилошава много.Ако някой знае какво ми е и как да го преодолея моля да помогне.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
19 Апр 2011 22:28 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Re: Прилошаване на публични места
Здравей, значи доколкото разбрах проблемът само се появява на публични места? Пристъпи получаваш ли вкъщи? Кога започнаха оплакванията? Свързваш ли ги с някакъв прекомерен стрес, лошо изживяване, любовно разочарование или нещо друго? Дали само при стрес се случва прилошаването?
Сигурно се касае за паническа атака, но за целта трябва да се изключат каквито и да е други заболявания...
Сигурно се касае за паническа атака, но за целта трябва да се изключат каквито и да е други заболявания...
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- negoce7aem
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
19 Апр 2011 23:01 #3
от negoce7aem
Проблемът се появява най-вече на публични места в къщи само ми пресъхва остата.Пристъп не съм получавал.Оплакванията започнаха Ноември месец някаде докато бях в училище.Не ги свързвам с нищо не ме е страх от оценки в училище аз ходя с удоволствие може би се бях натварил малко по едно време ходих на рисуване на училище и на курсове по кормуване,но ако това беше причината щях да сам се оправил отдавна защото приключих с курсовете отдавна.Прилошаването се случва кадето и да отида няма значение дали ситуацията е стресираща или пиятна за мен просто се чувствам некомфортно се едно буца ми е заседнала в гърлото и не мога да я преглътна а ми "стърже"(ако това е най-правилния глагол който мога да използвам хах)на гърлото.Други заболявания изключвам тъй като си правих изследвания и бяха перфектни
- Здравко
-
- Посетител
20 Апр 2011 11:16 #4
от Здравко
Щом вече си ги изключил, не виждам как можем да ти помогнем... Все пак има ли нещо общо с описаното в тази статия
паническа атака
.
- negoce7aem
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
20 Апр 2011 11:59 #5
от negoce7aem
От изброените симптоми имам сърцебиене,изпотяване и повишаване на дихателната честота
- д-р Георгиев
-
- Посетител
20 Апр 2011 13:22 #6
от д-р Георгиев
Твърде вероятно е да се касае за паническо разстройство, но няма как да заключим току така от дистанция; по-добре се консултирайте с личния лекар, за да ви насочи към подходящия специалист.
- negoce7aem
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
20 Апр 2011 15:53 #7
от negoce7aem
Аз сам се косултирал и ми каза да отида на невролог и след като ми изписа тия хапчета каза,че нямало какво друго да ми изпише.Пак аз си мисля,че антидепресантите ще помогнат повече.Другия вариант е психиатър
- Здравко
-
- Посетител
20 Апр 2011 22:55 #8
от Здравко
По мое мнение трябва да се обърнете към психиатър.
- negoce7aem
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
20 Апр 2011 23:20 #9
от negoce7aem
До последно го отлагам тъй като се надявам да не се стига чак до там.Впросът ми е дали спортът или по конкретно фитнесът да помогне за облекчаване на болката?
- negoce7aem
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
21 Апр 2011 12:35 #10
от negoce7aem
Днес отново не ходих на училище явно е крайно време да отида на психиатър искам да знам дали след първото посещение ще почувствам облекчение и колко време ще трябва да го посещавам горе-доло?
Модератори: д-р Георгиев