Забележка

The forum is in read only mode.

Болки и изтръпване на ръката

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
01 Фев 2016 23:23 #1 от ialek92
ialek92 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Болки и изтръпване на ръката
Здравейте,

Моя проблем започна преди половин годинац болки на лявото рамо. Посетих физиотерапевта си и зпаочнахме игло терапия. Още след първия сеянс изгубих силата в ръката си, която частично се върна след около 10тина дена. След втория или третия сеяс към загубата на сила започнаш да чувствам изтръпване в пръстите и болка в рамото, предмишницата, лакътя и китката.

Физиотерапевтът не успя да установи какъв е проблема и ме насочи към личния лекар. Започнах медикаментозно лечение с Лирика, но заради страничните ефекти минах на Диклофенак, от който намаля изтръпването.

Личния лекар ме препрати към невролог. Ходих при двама като първия постави диагноза амиотична невралгия. Вторият невролог не се съгаси поради липсата на специфичната деформация в областта на рамото. Предположението беше за синдром на карпалния тунел (CTS), а за болките в рамото бях насочена към физиотерапевт.След ЕМГ това не беше потрвърдено, но въпреки това ми беше поставена инжекция Кортизон в китката. Вече 5 дена след тази инжекция, изтръпването в пръстите продължава даже мисля, че се влушава.

Много бих била благодарна ако някой може да сподели опит или мнение по този въпрос, защото с месеци ходя по лекари, които не откриват причината и нищо не помога.

Благодаря Ви!
Създадено с Kunena форум