- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Уриниране през ноща
- Gloria
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
23 Фев 2015 15:23 #1
от Gloria
Gloria COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Уриниране през ноща
Здравейте!От 4 години започнах да ставам нощем по малка нужда.Като се има в предвид, че пия много малко вода.Ако пия течности след 20ч ставам и по два пъти по някога но по един път задължително.Преди година не издържах и отидох при личния си лекар защото вече не се издържа лошото е че като се събудя през ноща и после по някога не мога да заспивам.Той ми пусна там някакви изследвания-стерилна урина и нещо друго и резултатите бяха чисти.След което ми каза да не се притеснявам- била съм вече в такава възраст в която всичко започвало да се обажда????Бях на 38
год.Много съм разочарована от лекарите в БГ такива коментари са недопустими.Мои познати ми казаха за някаква болница в Плевен където на място правели много специални изследвания,вярно ли е?Каде да отида за да ми обърне някой внимание?
год.Много съм разочарована от лекарите в БГ такива коментари са недопустими.Мои познати ми казаха за някаква болница в Плевен където на място правели много специални изследвания,вярно ли е?Каде да отида за да ми обърне някой внимание?