Забележка

The forum is in read only mode.

Спукана вена на пенис

• Анонимен
  • Анонимен's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
02 Юни 2014 16:22 #1 от Анонимен
Анонимен COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Спукана вена на пенис
Здравейте на всички. Имам един деликатен проблем\притеснение. Мисля че си спуках вена на пениса. Мястото първоначално се поду и стана в лилав цвят, стана като топче, но после се разсея. Пак си има лилав цвят но малко по светъл към син. Въпроса ми е опасно ли е това, трябва ли да потърся мед помощ или ще си мине от времето и после няма да има проблем? Бих искал да попитам има ли последствия от това явление в бъдеще.
Мерси предварително!
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
02 Юни 2014 21:40 #2 от Vasilec
Спукана вена на пенис
Ако е травматично, недей се притеснява, ще премине през всички цветове на дъгата и би трябвало да се резорбира хематомчето без проблем. Ако не знаеш причината - се консултирай с уролог.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
COM_KUNENA_THANKYOU: Мерилин
  • Анонимен
  • Посетител
03 Юни 2014 17:39 #3 от Анонимен
Спукана вена на пенис
А може ли да ходя на фитнес или да отложа за известно време?
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Юни 2014 17:54 #4 от Petyr
Спукана вена на пенис
недей по-добре, поне изчакай нещата да отшумят, ако искаш си вземи нещо за разнасяне на хематома като хепароид.

Горд студент по медицина.
  • Анонимен
  • Посетител
06 Юни 2014 19:37 #5 от Анонимен
Спукана вена на пенис
Автора съм. 5-ти ден от инцидента и гледам, че мястото се изравни (намя подутина), но е червено и се разшири. Очаква ли се слядващ цвят? Каква е следващата фаза - смаляване на червеното петно или разпространение до изчезване? И да отбележа, че няма болки.
Създадено с Kunena форум