Забележка
The forum is in read only mode.
песъчинки в бъбреците
- Анонимен
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
06 Апр 2013 16:38 #1
от Анонимен
Анонимен COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED песъчинки в бъбреците
бях на ирис диагностика установиха ми песачинки в бъбреците как да ги изхвърля без лекарства
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
07 Апр 2013 10:50 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
песъчинки в бъбреците
Приятел, ирисовата диагностика не е един от най-надеждните методи за диагностика. Ако имаш някакви притеснения по-добре се консулт. с уролог да ти направят ехография. Иначе общите мерки са ясни:
Повече и равномерно разпределени в деня вода и течности (около 2 литра); по-малко месо и месни продукти - разнообразно хранене; да се избягва обилното потене, което създава предпоставки за сгъстяване на урината и образуване на камъни; да се избягва застоялият живот; да се избягват или лекуват своевременно инфекциите на пикочните пътища.
Специфичните мерки съответства на вида на бъбречните камъни.
Повече и равномерно разпределени в деня вода и течности (около 2 литра); по-малко месо и месни продукти - разнообразно хранене; да се избягва обилното потене, което създава предпоставки за сгъстяване на урината и образуване на камъни; да се избягва застоялият живот; да се избягват или лекуват своевременно инфекциите на пикочните пътища.
Специфичните мерки съответства на вида на бъбречните камъни.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- diana11
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Блокиран
- Thank you received: 0
23 Апр 2013 10:25 - 23 Апр 2013 11:10 #3
от diana11
песъчинки в бъбреците
има натурални продукти с които можете да ги премахнете,свържете се с мен
Last edit: 23 Апр 2013 11:10 от diana11.
- peeno
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Thank you received: 0
11 Окт 2014 07:48 #4
от peeno
a.rehman
песъчинки в бъбреците
a.rehman