- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по нефро- и урология
- болка от дясно в корема от възпаление на пикочния
болка от дясно в корема от възпаление на пикочния
- No-Money
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
10 Окт 2012 22:28 #1
от No-Money
No-Money COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED болка от дясно в корема от възпаление на пикочния
Здр.имам малък проблем, абе имам болка в дясната страна на корема,тука от няколко месеца насам.Ходих пусках си изследвания,кръв и урина-безпокоях се да не е апандисит,но ми казаха,4е са добри.Последно ходих на уролог-той пак ми каза 4е пикочния мехур е възпален-лекувах го,но докато пиех лекарствата ми беше добре свърших ги и пак се започна.
Е вярно болката не е същата по слаба е но не изчезва.Вапросат ми е какво друго би могло да е ако не апандисит,от 4ервата не6то мойе ли да е,гастрит или и аз ве4е незнам.Искам просто болката да из4ене
Е вярно болката не е същата по слаба е но не изчезва.Вапросат ми е какво друго би могло да е ако не апандисит,от 4ервата не6то мойе ли да е,гастрит или и аз ве4е незнам.Искам просто болката да из4ене
- д-р Георгиев
-
- Посетител
10 Окт 2012 22:31 #2
от д-р Георгиев
Моля, прочетете как да пишете една тема тук - zdravbadi.com/forum/pravila-novini/3319-...-vazrast-teglo-i-t-n и ще Ви се отговори.
Не се заяждам, просто трябва допълнително информация, за да се ориентирам. Мерси!
Не се заяждам, просто трябва допълнително информация, за да се ориентирам. Мерси!
- No-Money
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
11 Окт 2012 11:07 #3
от No-Money
Аз съм жена и съм на 26 години. Изследванията на кръвта са: WBC:9.7;RBC:5.11;HGB:154:HCT:.432:PLT:362;PCT:.304;MCV:84;MCH:30.1;MCHC:356;RDW:13.9;MPV:8.4;PDW:8.4,а пък за урината нямам кръв,не ме щипе или боли когато ходя до тоалетна. И уролога ми гледа бъбреците каза че са добре и ми изписа тези лекарства-значи каза да пия първо-Неоренал 2х1,и Ципрофлохацин Ацтавис 2х1.
После каза да изпия и тези Нелидих 4х1,и тогава да отида отида на преглед,но другата седмица сигурно ще е на работа, защото излезе в отпуск. Иначе лечението продължи долу горе 25 дена.
После каза да изпия и тези Нелидих 4х1,и тогава да отида отида на преглед,но другата седмица сигурно ще е на работа, защото излезе в отпуск. Иначе лечението продължи долу горе 25 дена.
- д-р Георгиев
-
- Посетител
11 Окт 2012 17:58 #4
от д-р Георгиев
Кръвните изследвания са добри, не виждам нищо притеснително. Предполагам че са пращали урина за анализа - имате ли резултата на това?
Май ще трябва да се върнем на тезата за възпаления пикочен мехур, по какво разбра урологът че е възпален?
Май ще трябва да се върнем на тезата за възпаления пикочен мехур, по какво разбра урологът че е възпален?
- No-Money
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
15 Окт 2012 17:04 #5
от No-Money
Ами имало някакъв нов апарат чрез, които може да се огледа пикочния мехур-вкара ми нещо каза, че щял да го види и така установи че е зачервен и възпален. Но ме притеснява, че докато пиех лекарствата болката я нямаше, а като ги изпих почна пак да ме наболява. Иначе парвоначалните ми страхове бяха да не е апандецит - нали при него имало хроничен и остър.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
23 Окт 2012 17:10 #6
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Сигурно цистоскопия са Ви правили.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Модератори: д-р Георгиев