Забележка
The forum is in read only mode.
въпрос
- buba
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
04 Юли 2012 11:33 #1
от buba
buba COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED въпрос
Здравейте! Оперирана съм от рак на шийката на матката с последвала лъчетерапия през 1999 год. След лъчетерапията имам изгаряния на червата, пикочния мехур и пикочните пътища. Това, което най-много ме притеснява е, че много трудно уринирам. Количеството е малко, със слаба струя, понякога само капки. Опитвам се да го измеря - от около 50 до 200 мл. Усещам, че задържам течности - отичат ми краката и цялата се чувствам подута. Има ли начин за подобряване на състоянието ми и мога ли с нещо сама да си помогна? Благодаря!
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
04 Юли 2012 20:42 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: въпрос
Консултация с уролог правена ли е?
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- buba
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
05 Юли 2012 11:21 - 05 Юли 2012 13:11 #3
от buba
Отговор: въпрос
Да. Предписа ми Везикер. Не поставям под съмнение професионалните качества на специалиста, но по моето непрофесионално мнение препарата не е подходящ за мен, защото основното ми оплакване е затруднено отделяне на урина /както вече писах - слаба струя, понякога дори само на капки и малко като количество/, имам и резидуална урина над 100 мл., установено с епикриза. Освен това, също установено с епикриза - радиационен колит и прегъване на дебелото черво, което води до затруднено изхождане. Имайки предвид всички тези проблеми се страхувам да вземам това лекарство. С всички други проблеми и неудобства, които имам се старая да се справям по някакъв начин. Това, което в момента ме притеснява е, че в един момент няма да мога изобщо да уринирам и.......не ми се мисли...
Моля за мнението Ви.
Благодаря за вниманието.
Пропуснах да отбележа, че при прегледа носех медицинския картон с цялата история на заболяването ми и другите последващи епикризи. Не ми бяха направени никакви изследвания.
Моля за мнението Ви.
Благодаря за вниманието.
Пропуснах да отбележа, че при прегледа носех медицинския картон с цялата история на заболяването ми и другите последващи епикризи. Не ми бяха направени никакви изследвания.
Last edit: 05 Юли 2012 13:11 от buba.