Забележка

The forum is in read only mode.

Зачервена главичка на пениса (снимка)

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
31 Мар 2012 17:23 - 31 Мар 2012 20:26 #1 от obyavi
obyavi COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Зачервена главичка на пениса (снимка)
Здравейте,
след секс без презерватив ми се зачерви главичката на пениса, отначало беше по малко но после като чели стана повече, ходих на лекар той ми изписа таблетки: Фунголон, и мажех пениса с брауновидон но нямаше ефект, след това ходих на друг лекар той ми каза че имам гъбички и ми изписа да се мажа с низорал 1-2 семдици не помогна, после се мажех с канестен 1-2 седмици не помогна и след това ходих на уролог той ми каза че имам гъбички и ми каза да правя промивки с калиев пермангант и да мажа нистатин, вече над 1 месец се мажа с нистатин и няма ефект и каточели червеното се увеличи.
Моля вижте снимката и препоръчайте ми какво да правя.
Ето снимката:
Внимание: Споилер! [ Click to expand ]

Благодаря Ви предварително.
Last edit: 31 Мар 2012 20:26 от tsetso.
  • tsetso
  • tsetso's Avatar
  • Посетител
31 Мар 2012 20:32 #2 от tsetso
Отговор: Зачервена главичка на пениса (снимка)
Да, изглежда на гъбична инфекция и то хронифицирала - далеч по-трудна за лечение. На колко години сте - имате ли някакви подлежащи заболявания? Вашата приятелка има ли бяло течение? Спазвате ли добра хигиена?
Като цяло бих Ви препоръчал консултация с венеролог, виждам, че вече сте правили няколко такива, но вероятно се нуждаете от по-дълго лечение с противогъбичен препарат (може би и през устата), към който не сте развили резистентност, но това трябва да стане по преценка на специалист. В краен случай може да се стигне до обрязване.
Създадено с Kunena форум