- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Постоянно оголена главичка.
- root29
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
05 Окт 2017 20:45 #1
от root29
root29 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Постоянно оголена главичка.
Здравейте, в един форум прочетох,че един потребител започнал да си носи главичката на члена постоянно оголена, било по хигиенично и реших да пробвам, главичката стои чиста, чувствителността намалява и се издържа повече при полов акт, но се появи един проблем а той е, че при по топло време при изпотяване бельото ми започва да мирише доста неприятно още на другият ден след къпане. Искам да попитам възможно ли е тази миризма да се отделя от гънките на кожата, която е сбръчкана зад пениса, главичката си е чиста но бельото се вмирисва и сигнал ли е това,че не трябва да се държи главичката постоянно оголена под бельото. Този проблем се появи преди около два месеца, изобщо препоръчва ли се да се носи главичката оголена,защото на други места прочетох, че това се препоръчвало от лекари за по добра хигиена?
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
07 Окт 2017 21:20 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Постоянно оголена главичка.
Не виждам логика, миризмата да е зависима от оголената главичка. Може би трябва да наблегнеш на хигиената, без да се обиждаш - просто мий добре в гънките (сулкусите) под препуциума.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
COM_KUNENA_THANKYOU: Petyr