Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по кардиология
- Прекарала съм ревматизъм с клапен порок съм
Прекарала съм ревматизъм с клапен порок съм
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
25 Ное 2009 19:22 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Прекарала съм ревматизъм с клапен порок съм
Както пише в загалавието с поставена диагноза: ревматичен сърдечен клапен порок. От няколко дни съм с леко повишена температура. Като я измеря варира около 37,4-37,5. Но това не ме притеснява - лошото е, че ме втриса. И като си измеря пулса почти винаги е над 110.
Не знма дали има връзка, но ме боли корема в ляво все едно е подут извънредно много...
Не знма дали има връзка, но ме боли корема в ляво все едно е подут извънредно много...
- Здравко
-
- Посетител
26 Ное 2009 10:47 #2
от Здравко
Re: Прекарала съм ревматизъм с клапен порок съм
Здравейте,
Посетете незабавно Вашия кардиолог, трябва да Ви се направи пълна кръвна картина (ПКК) и статус, с които ще се потвърди или отхвърли диагнозата. Въпреки че симптомите не са чак толкова менифестни, възможно е състоянието Ви да е сериозно и да се касае за инфекциозно заболяване, което засяга предимно хора с ревматични клапни пороци.
Посетете незабавно Вашия кардиолог, трябва да Ви се направи пълна кръвна картина (ПКК) и статус, с които ще се потвърди или отхвърли диагнозата. Въпреки че симптомите не са чак толкова менифестни, възможно е състоянието Ви да е сериозно и да се касае за инфекциозно заболяване, което засяга предимно хора с ревматични клапни пороци.