Забележка

The forum is in read only mode.

стент

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
21 Юли 2011 14:48 #1 от petronia
petronia COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED стент
двигателен режим при поставяне н а стент
21 Юли 2011 16:27 #2 от Vasilec
Re: стент
Това въпрос ли би трябвало да бъде? Защото по време на поставянето на стент, няма много двигателна активност...
Уточнете се!

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
  • Д-р Рангелова
  • Д-р Рангелова's Avatar
  • Посетител
03 Ное 2011 08:39 #3 от Д-р Рангелова
Отговор: Re: стент
Добре е да се спрат цигарите /при пушачите/, да има релаксиращи разходки на чист въздух - в гората или в парка /има една максима "сърцето иска 5 километра разходка дневно"/, да се поддържа холестерола на ниски нива, кръвното да се редуцира до нормалните граници. Обикновено е необходима и промяна на хранителните навици :) . И може би най-важното - стресаът да се сведе до минимум - никакви притеснения за малкоте ежедневни проблемчета, а голамите - някой друг да ги решава :) .
01 Мар 2012 08:12 #4 от Митев
Отговор: стент
Паралелно с инвазивните процедури (стент) могат да бъдат прилагани медикаменти за лечение на сърдечно-съдовата система, всред които са: Аспирин,Тромболитици,Антиагреганти,Антикоагуланти,Болкоуспокояващи,Нитроглицерин и производнийе му,Бета блокери,Холестерол-понижващи медикаменти и др.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
01 Мар 2012 14:05 #5 от д-р Георгиев
Здравейте, Митев, и добре дошли!
А не е ли по-добре въпросният пациент да се консултира с лекар за приема на някои от тези лекарства?
01 Мар 2012 21:58 #6 от Коди Мартин
Според мен,трябва консултация с кардиолог,по тази тема.Все пак не форума е най-подходящото място за предписване и съветване за поемане на хапчета,а да не говорим,че потребителя не е описал по-подробно случая,за да се разгледа така,както следва! :)

"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум