Забележка

The forum is in read only mode.

Въпрос - инфаркт на миокарда и ТЕЛК

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
20 Апр 2011 13:02 #1 от andon
andon COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Въпрос - инфаркт на миокарда и ТЕЛК
Здравейте,имам въпрос.
Преди 2 години получих инфаркт на миокарда.От периода декември 2008 до януари 2011 имам 3 стент и 4 балона.Бях пенсиониран по болест втора група 80 %.Тази година на 2 февруари ми направиха сърдечна операция в СБАЛ По кардиология "Света Екатерина"В София.Сложиха ми 3 байпаса.След явяването ми на ТЕЛК на 04.04.2011, ме определиха трета група-50 % трудова неработоспособност.Мисълта ми е нормално ли е след такава операция и след поставянето на байпаси,да ми се намали процентната инвалидност.И с водеща диагноза ХИБС,С ОБЩО ЗАБОЛЯВАНЕ : ИБС СТЕНОКАРДИЯ ИНФАРКТ НА МИОКАРДА,ХРОНИЧЕН СТАДИЙ,СЪСТОЯНИЕ СЛЕД СТЕНТИРАНЕ ПРЕЖИВЯН НАП М.03.10 И М.01.11Г .АХ 3 СТ.-СЪРДЕЧНА ФОРМА НИСКИ ПОМПЕНИ ПОКАЗАТЕЛИ.АСВ ПО 3,ФИ-45% ДОВЕЛИ ДО СН 2 ФК.
Благодаря предварително! :?
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
20 Апр 2011 13:20 #2 от д-р Георгиев
Re: Въпрос
Здравейте,
За съжаление невинаги здравата логика надделява при решенията на ТЕЛК, наскоро бяха извършени определени промени в наредбите на ТЕЛК извън моята компетенция, които снишиха % работоспособност при някои болни и повишиха при други.
Ако не сте съгласни с решението на ТЕЛК, може да го обжалвате в 14 дневен срок пред НЕЛК.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
20 Апр 2011 13:29 #3 от Bulka
Re: Въпрос - инфаркт на миокарда и ТЕЛК
За съжаление обаче сте пропуснали срока за обжалване, което така или иначе е с доста съмнителен изход... В крайна сметка дали е правилно или не - няма как да промените решението на ТЕЛК... :cry:
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум