- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
болка в сърд.област
- нина
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
16 Мар 2011 17:38 #1
от нина
нина COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED болка в сърд.област
Здравейте!
От два дни имам тъпа болка по средата на гръдния кош.Разпростира се отзад към плешките-отново по средата и към лявата страна на гръдния кош.Едновременно с това имам и прескачания на сърцето и от време на време сърцебиене.Всичко това повод за притеснение ли е?
От два дни имам тъпа болка по средата на гръдния кош.Разпростира се отзад към плешките-отново по средата и към лявата страна на гръдния кош.Едновременно с това имам и прескачания на сърцето и от време на време сърцебиене.Всичко това повод за притеснение ли е?
- tsetso
-
- Посетител
16 Мар 2011 18:21 #2
от tsetso
Re: болка в сърд.област
Всяка необяснима болка трябва да бъде повод за безпокойство (но не и излишна паника), особено в областта на гърдите. Аз лично бих ти препоръчал да се консултираш с лекар възможно най-бързо.
- д-р Георгиев
-
- Посетител
16 Мар 2011 19:30 #3
от д-р Георгиев
Съгласен съм с Цецо. Въпреки че не бива да се изпада в излишна паника, болката в сърдечната област не бива и да се омаловажава. Няма как да Ви дадем по-конкретни съвети относно Вашето поведение, тъй като не сме запознати с Вашия случай.
Посетете личния си лекар, който ще реши проблема или ще Ви насочи към подходящия специалист.
Посетете личния си лекар, който ще реши проблема или ще Ви насочи към подходящия специалист.
- нина
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
16 Мар 2011 21:57 #4
от нина
Благодаря за бързата реакция!
Записах си час при кардиолог за петък 18.03.2011г.
Ще пиша ако някой се интересува какво е станало.
Записах си час при кардиолог за петък 18.03.2011г.
Ще пиша ако някой се интересува какво е станало.
- Здравко
-
- Посетител
17 Мар 2011 20:15 #5
от Здравко
Апелирам да споделите, може да бъде интересно и на други читатели.
- нина
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
28 Мар 2011 15:09 #6
от нина
Здравейте отново!
Да се отчета.Ходих на кардиолог.Прегледа ме докторката,направи ми ЕКГ-което беше нормално и каза че в случая става въпрос или за спазъм на кръвоносен съд около или във сърцето или за болка която не е от сърдечен произход.
Нали се сещате че трябваше да се направят доуточняващи изследвания и по-точно вело тест.Аз вече съвсем уплашена се съгласих и за да не губим време заплатих теста.Слава богу всичко е нормално според въпросния тест!
Така,че пак съм в изходна позиция-не знам каква е тази болка която ту се появява за часове или дни, ту изчезва.Според докторката вело тестът не давал 100% гаранция че всичко със сърцето е наред.Най-сигурно било да се направи коронарография.Е ама от това изследване вече ме е страх!
Това е в общи линии дано съм била полезна на някого!
Да се отчета.Ходих на кардиолог.Прегледа ме докторката,направи ми ЕКГ-което беше нормално и каза че в случая става въпрос или за спазъм на кръвоносен съд около или във сърцето или за болка която не е от сърдечен произход.
Нали се сещате че трябваше да се направят доуточняващи изследвания и по-точно вело тест.Аз вече съвсем уплашена се съгласих и за да не губим време заплатих теста.Слава богу всичко е нормално според въпросния тест!
Така,че пак съм в изходна позиция-не знам каква е тази болка която ту се появява за часове или дни, ту изчезва.Според докторката вело тестът не давал 100% гаранция че всичко със сърцето е наред.Най-сигурно било да се направи коронарография.Е ама от това изследване вече ме е страх!
Това е в общи линии дано съм била полезна на някого!
Модератори: д-р Георгиев