Забележка

The forum is in read only mode.

болка в сърд.област

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
16 Мар 2011 17:38 #1 от нина
нина COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED болка в сърд.област
Здравейте!
От два дни имам тъпа болка по средата на гръдния кош.Разпростира се отзад към плешките-отново по средата и към лявата страна на гръдния кош.Едновременно с това имам и прескачания на сърцето и от време на време сърцебиене.Всичко това повод за притеснение ли е?
  • tsetso
  • tsetso's Avatar
  • Посетител
16 Мар 2011 18:21 #2 от tsetso
Re: болка в сърд.област
Всяка необяснима болка трябва да бъде повод за безпокойство (но не и излишна паника), особено в областта на гърдите. Аз лично бих ти препоръчал да се консултираш с лекар възможно най-бързо.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
16 Мар 2011 19:30 #3 от д-р Георгиев
Съгласен съм с Цецо. Въпреки че не бива да се изпада в излишна паника, болката в сърдечната област не бива и да се омаловажава. Няма как да Ви дадем по-конкретни съвети относно Вашето поведение, тъй като не сме запознати с Вашия случай.

Посетете личния си лекар, който ще реши проблема или ще Ви насочи към подходящия специалист.
16 Мар 2011 21:57 #4 от нина
Благодаря за бързата реакция!
Записах си час при кардиолог за петък 18.03.2011г.
Ще пиша ако някой се интересува какво е станало.
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
17 Мар 2011 20:15 #5 от Здравко
Апелирам да споделите, може да бъде интересно и на други читатели.
28 Мар 2011 15:09 #6 от нина
Здравейте отново!
Да се отчета.Ходих на кардиолог.Прегледа ме докторката,направи ми ЕКГ-което беше нормално и каза че в случая става въпрос или за спазъм на кръвоносен съд около или във сърцето или за болка която не е от сърдечен произход.
Нали се сещате че трябваше да се направят доуточняващи изследвания и по-точно вело тест.Аз вече съвсем уплашена се съгласих и за да не губим време заплатих теста.Слава богу всичко е нормално според въпросния тест!
Така,че пак съм в изходна позиция-не знам каква е тази болка която ту се появява за часове или дни, ту изчезва.Според докторката вело тестът не давал 100% гаранция че всичко със сърцето е наред.Най-сигурно било да се направи коронарография.Е ама от това изследване вече ме е страх!
Това е в общи линии дано съм била полезна на някого!
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум