Забележка

The forum is in read only mode.

Заразяване с хив

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
19 Авг 2016 12:51 #1 от Bunny
Bunny COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Заразяване с хив
Здравейте. Имам един въпрос. Най -добрият ми приятел е правил секс с едно момиче което и се води славата че е лека жена и си ляга с който и попадне. Ползвали са презерватив но накрая той останал вътре и той ми каза че може би е имало няколко прониквания без презерватив. След това той много се панира. Имаше обриви по ръцете и краката. Болеше го корем а сега 5 седмици по късно лимфните възли за му подути по врата и зад ушите. И каза че е категоричен че е хванал вируса. Много го е страх. Прави си няколко теста последно на 29 ден след акта и беше отрицателен. Знам че е рано още да покаже но според вас може ли да го е хванал от няколко вкарвания накрая. Той каза че тя просто е изкарала презерватива лесно значи не е бил на вътре. Той е пита и тя каза че няма хив но не може да и се вярва. Вие как мислите. Той казва че имал всички симптоми. Почти не спи и вече на човек не прилича от притеснение.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
05 Сеп 2016 15:05 #2 от tsetso
Заразяване с хив
Би трябвало теста да е достоверен, в крайна сметка опасенията му не се базират на кой знае какви основание. Да направи нов след месец. Нека да е референтен (ELISA).

Административен профил.
Създадено с Kunena форум