Забележка

The forum is in read only mode.

Глисти при дете на 5

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
17 Ян 2011 18:33 #1 от Pepo
Pepo COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Глисти при дете на 5
Здравейте,
Първо искам да ви поздравя за чудесния сайт и да ви запитам следното. Синът ми е на 5 години и казва, че го сърби дупето. Наскоро дори открихме нещо като яйца в изпражненията. Сигурно се касае за паразити, но се чудя към кого и къде да се обърна за помощ? От софия съм и живея в люлин, ако има значение.
Благодаря предварително!
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
17 Ян 2011 19:08 #2 от Здравко
Re: Глисти при дете на 5
Здравейте,
Препоръчвам да се обърнете към личния си лекар възможно най-рано. Състоянието не е спешно, но все пак изисква навременна диагностика и лечение.
17 Ян 2011 19:09 #3 от Svetlana
Или посещавате личния лекар както Здравко каза (а и това е по-добрият вариант), или ако искате хомеопатично лечение - при хомеопат! Бабините методи и самолечението са по-скоро профилактични и могат да бъдат опасни, ако се забави лечението, защото не ви препоръчвам детето ви да стои с паразити!

Иначе профилактично могат да се дават сурови тиквени семки. Много добро средство е и суроватката, която остава при пресичането на прясното мляко за извара. Аз лично обаче не виждам как ще накараш едно малко дете да дъвче семки или да пие тая гад суроватката...
17 Ян 2011 19:26 #4 от Pepo
Благодаря ви много за полезните мнения. Утре отиваме с малкия на лекарката.
Създадено с Kunena форум