Забележка

The forum is in read only mode.

от гъбички към цистит

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
29 Юли 2012 09:19 #1 от petita
petita COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED от гъбички към цистит
Здравейте!Имам огромна нужда от съвет!От преди 3 месеца започнах лечение на габички и бактерии..доста лекарства приех и най-накрая се излекувах,но днес се събудих с чувтвото познато за цистит и се стресирах,защотопреди доста често гополучавах..преди сам се лекувала с Ципрофлоксъцин,Нолицин и др. Намерих почти пълна опакофка Нолицин в къщи и изпих 1 хапче,но се сетих че е възможно да ми се появят габички ОТНОВО!Смятам да не приемам повече Нолицин и да взема от някакви хапчета на билкова основа каквото ще да става с този цистит само не искам да лекувам габички пак!Можете ли да микажете дали е възможно от това 1 хапченОлицин да мисепоявят габички или е достатъчно малко за да не се притеснявам?!Благодаря предварително!
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
29 Юли 2012 19:35 #2 от Ivalina
от гъбички към цистит
Нека да прерафразирам въпроса или поне както аз го разбрах? Така въпросът ти е възможно ли е да ми се появят гъбички от 1 хапче Нолицин, защото 3 месеца се лекувах от гъбички и бактерии и се оправих, но днес се събудих с цистит, намерих в къщи Нолицин и изпих 1 хапче и тогава се сетих,че може да доведе до проблеми.. реших да не пия повече,но дали е късно вече или от 1 хапче няма да ми стане нищо?! Така ли да разбираме?

Ивалина Петкова

[size=150:2mqac0i1]Бях толкова високо, че галех облаците по главите. [/size]
COM_KUNENA_THANKYOU: tsetso
Създадено с Kunena форум