- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Секс по време на менструация
- Valentina86
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
30 Ян 2012 10:26 #1
от Valentina86
Valentina86 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Секс по време на менструация
Докато един ден с приятеля ми правихме секс, ми дойде менструацията и след това се появи следния проблем в гениталиите...Симптомите са
постоянен сърбеж (но не непоносим),
секрет с неприятна миризма,
леко парене при уриниране,
и когато се мия с интимен гел ми щипе..
Ходих на генеколог и той ми пусна изследвания но не ми се чака и ако на някой му се е случвало същото и може да ми каже горе долу какво може да ми е и от какво се е получло ще съм благодарна..(междодругото генеколога ми каза че не са гъбички).
постоянен сърбеж (но не непоносим),
секрет с неприятна миризма,
леко парене при уриниране,
и когато се мия с интимен гел ми щипе..
Ходих на генеколог и той ми пусна изследвания но не ми се чака и ако на някой му се е случвало същото и може да ми каже горе долу какво може да ми е и от какво се е получло ще съм благодарна..(междодругото генеколога ми каза че не са гъбички).
- Здравко
-
- Посетител
30 Ян 2012 10:37 #2
от Здравко
Отговор: Секс по време на менструация
Не виждам проблем, поне от хигиенична гледна точка - това са по-скоро предразсъдъци. Имаше хубава статия по случая преди като съм търсил по тази тема. По-добре провери из нета.
- emilia_meshinkova@abv.bg
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
19 Апр 2012 08:56 #3
от emilia_meshinkova@abv.bg
Здравейте,менструацията ми дойде на3.04 със 7 дни по рано,по време на цикъла ми правихме секс с приятеля ми и той не ме пазеше.Седмица след това запо4наха болки в гърдите ми, и симптоми за бременност възможно ли е в този период да съм забременяла.А трябва да ми дойде сега на края на месеца.Благодаря
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
19 Апр 2012 09:27 #4
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Много малко вероятно, много рядко, но все пак не е невъзможно. Симптомите, които описваш, не са характерни единствено за бременност, а могат да бъдат свързани с определени хормонални раздвижвания, характерни за този сезон - вероятно свързани и с по-ранната менструация; Изчакай до първия ден на предполагаемата менструация и ако това не се случи си направи тест за бременност. В най-добрия вариант се консултирай със специалист по АГ, задължително ако нещо те притеснява.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
COM_KUNENA_THANKYOU: emilia_meshinkova@abv.bg
- Panda
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
10 Юли 2012 12:41 #5
от Panda
Ако имате съмнения, направете си тест за секс проблеми www.erekcia.com/test. Постъпете мъдро!
Може би при всяка жена е индивидуално... аз например имам една приятелка, която .. приятели й има разни там секс проблеми и не правят редовно секс. До колкото знам последните 3 месеца не са правили секс и на нея не й е идвало вече втори месец. А не е бременна. Тя разправя ... аз от край време съм си така. Като правя секс цикълът си ми е редовен. Спра ли обаче, има месеци, в които изобщо не идва.
Ако имате съмнения, направете си тест за секс проблеми www.erekcia.com/test. Постъпете мъдро!
- д-р Георгиев
-
- Посетител
12 Юли 2012 11:55 #6
от д-р Георгиев
Да, това е възможно, понеже стрес хормоните (и по-специално пролактинът) могат да доведат до хормонален дисбаланс и поради това да се потисне овулацията.
Модератори: д-р Георгиев