- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по гинекология
- Упорита влагалищна инфекция - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
Упорита влагалищна инфекция - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
- Maila
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
18 Ян 2012 20:40 #1
от Maila
Maila COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Упорита влагалищна инфекция - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
неидентифицирана инфекция!!!!!!Моля помогнете!!!!!
Здравейте!Моят проблем много ме притеснява,много ще се радвам ако ми даде някои съвет .Преди 3 години започнах връзка с 1 човек и хванах гъбички - непоносим сърбеж.Излекувах ги уж,но си остана слаб сърбеж,по-скоро смъдене както се казва!Освен това течението постепенно ми стана като пресечено прясно мляко и е или обилно,или хич го няма-сухота!Освен това с времето започнаха да ме болят яйчниците и до днес все е така!Вече дори не изпитвам сексуално желание ще се запитате защо не съм ходила на лекар-сменила сам точно 3 гинеколожки.В момента сам отново на лечение,но явно пак няма да има резултат. Изследваха ме за хламидий - отрицателен резултат. Микоплазма също нямам, взимаха ми секрет-чист,изследвах се дори за SPIN - нямам ! И в момента ме лекуват с Гиналгин-вагинални таблетки и Ципрофлохацин! Забравих да спомена,че течението ми имаше неприятна миризма в началото,но сега явно вече е хронифицирала инфекцията и не се усеща!
От устата ми излиза миризма на тоалетна -предполагам че е резултат от оралната любов-инфектирала се е - не знам бактериална инфекция ли е,но ме побърква!МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ-какво да правя?Много дълго се проточи-искам да имам деца!!!!
Здравейте!Моят проблем много ме притеснява,много ще се радвам ако ми даде някои съвет .Преди 3 години започнах връзка с 1 човек и хванах гъбички - непоносим сърбеж.Излекувах ги уж,но си остана слаб сърбеж,по-скоро смъдене както се казва!Освен това течението постепенно ми стана като пресечено прясно мляко и е или обилно,или хич го няма-сухота!Освен това с времето започнаха да ме болят яйчниците и до днес все е така!Вече дори не изпитвам сексуално желание ще се запитате защо не съм ходила на лекар-сменила сам точно 3 гинеколожки.В момента сам отново на лечение,но явно пак няма да има резултат. Изследваха ме за хламидий - отрицателен резултат. Микоплазма също нямам, взимаха ми секрет-чист,изследвах се дори за SPIN - нямам ! И в момента ме лекуват с Гиналгин-вагинални таблетки и Ципрофлохацин! Забравих да спомена,че течението ми имаше неприятна миризма в началото,но сега явно вече е хронифицирала инфекцията и не се усеща!
От устата ми излиза миризма на тоалетна -предполагам че е резултат от оралната любов-инфектирала се е - не знам бактериална инфекция ли е,но ме побърква!МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ-какво да правя?Много дълго се проточи-искам да имам деца!!!!
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
18 Ян 2012 21:47 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: Упорита влагалищна инфекция - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
Не знам, отидете на лекар пак гинеколог или дермато-венеролог, за нищо друго не се сещам ... Кажете си съмненията, а лекарят вече ще прецени.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
COM_KUNENA_THANKYOU: Maila
- gergana pavlova
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Thank you received: 2
19 Ян 2012 21:06 #3
от gergana pavlova
vzemi paket4e soda za xliab namokri si sredniat prast potopi go vav sodata i sred tova xybavo obtrii blagalishteto si otvatre sas soda ako te4enieto ti e mnogo silno go povtori dva tri pati isled tova si izplakni vlagalishteto vatre s topla voda s damskia dush za niakolko dni shte ti mine tova sam go pravila 20god. ve4e kogato imam bialo te4enie a sashto i sled seks zashtoto nikoga ne se pazia i majat mi se prazni v men i do sega ne sam zabremeniavala sled parvoto si dete
COM_KUNENA_THANKYOU: Maila
- Maila
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Thank you received: 0
20 Ян 2012 07:23 #4
от Maila
Мерси Гергана, ще пробвам твоя съвет, а ако не мине пак ще ходя при гинеколог да се мъча.
- Здравко
-
- Посетител
30 Ян 2012 10:21 #5
от Здравко
За съжаление на дали ще премине от содата, не че омаловажавам мнението на Гергана, но към подобен род проблеми трябва да се отнасяме сериозно.
Да, редно е да направите нов вагинален секрет за да се види флората и да се назначи нужния медикамент. Ако става въпрос за инфекция - това е пътя, тя няма да изчезне от самосебеси, най-много да хронифицира...
Да, редно е да направите нов вагинален секрет за да се види флората и да се назначи нужния медикамент. Ако става въпрос за инфекция - това е пътя, тя няма да изчезне от самосебеси, най-много да хронифицира...