- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Захранване на бебе
- Mama82
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
04 Дек 2011 16:52 #1
от Mama82
Mama82 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Захранване на бебе
Здравейте.
Аз съм майка на бебе почти на 4 месеца от 3-я месец започнах да го захранвам с пюре според личната му лекарка за 1 седмица трябваше да заместя изцяло храненето му на обяд с пюре това и направих. В изпражненията на бебето ми се появи слуз, станаха зелени, адаптираното мляко с което го храних беше нан 1 накара ме да го сменя с МИЛУМИЛ 1 детето не се оправи ,след това ми препоръча Аптамил 1 по зле стана ,след това давах ХУМАНА лечебна имахме подобрение но пак зеленкаво беше изпражнението му личната му лекарка каза че било от банана които се съдържа в хуманата .
Започнах пак дадавам Аптамил 1 .Пак слуз в изпражнението на детето пак и звънях направи му изследвания за бактерия нищо нямаше изледванията са хубави .Реших да започна от ново на нан 1 на следващата сутрин изпражненията му бяха отново воднисти но жълти и без слуз незнам може би е нужно време за да се изчисти. Вчера (петък) пак разговарях с нея по тел накара ме да купя ФРИСО ПЕП храната е за алергични деца към белтък и краве мляко дадох му 2 пъти от нея и отново жаленкава слуз имахме преди малко в памперса. Детето е жизнено няма температура вече не зная какво да правя .Поисках направление за гастроентеролог бе ми отказано въпреки че днес е едва 4 дек .
Моля ако има тук лекар който може да ме посъветва нека го направи .Много съм отчаяна . Моля насочете ме при кой лекар да отида аз съм от Бургас.
Благодаря ви предварително.
Аз съм майка на бебе почти на 4 месеца от 3-я месец започнах да го захранвам с пюре според личната му лекарка за 1 седмица трябваше да заместя изцяло храненето му на обяд с пюре това и направих. В изпражненията на бебето ми се появи слуз, станаха зелени, адаптираното мляко с което го храних беше нан 1 накара ме да го сменя с МИЛУМИЛ 1 детето не се оправи ,след това ми препоръча Аптамил 1 по зле стана ,след това давах ХУМАНА лечебна имахме подобрение но пак зеленкаво беше изпражнението му личната му лекарка каза че било от банана които се съдържа в хуманата .
Започнах пак дадавам Аптамил 1 .Пак слуз в изпражнението на детето пак и звънях направи му изследвания за бактерия нищо нямаше изледванията са хубави .Реших да започна от ново на нан 1 на следващата сутрин изпражненията му бяха отново воднисти но жълти и без слуз незнам може би е нужно време за да се изчисти. Вчера (петък) пак разговарях с нея по тел накара ме да купя ФРИСО ПЕП храната е за алергични деца към белтък и краве мляко дадох му 2 пъти от нея и отново жаленкава слуз имахме преди малко в памперса. Детето е жизнено няма температура вече не зная какво да правя .Поисках направление за гастроентеролог бе ми отказано въпреки че днес е едва 4 дек .
Моля ако има тук лекар който може да ме посъветва нека го направи .Много съм отчаяна . Моля насочете ме при кой лекар да отида аз съм от Бургас.
Благодаря ви предварително.
- Загрижена
-
- Посетител
05 Дек 2011 16:36 #2
от Загрижена
Отговор: Захранване на бебе
Уважаема Майко, Не знам какви лекари Ви съветват, но Вие би трябвало да знаете, че единствената правилна храна за бебето е майчиното мляко. Ако Вие имате мляко, но не го давате на бебето, това е не само углавно престъпление,но и голям грях. Без майчино мляко, детето ви няма да има пълноценно здраве. Ако вашето мляко е недостатъчно има храни като кромидият лук и други които увеличават кърмата, а също така и натриване на гърдите с масла. Трябва да поровите в интернет. Ако нямате мляко, е абсолютно необходимо да намерите кърмачка. С тези изкуствени храни, няма да отгледате здраво и пълноценно дете. Петров - Натуропат.
- Petyr
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
06 Дек 2011 10:26 #3
от Petyr
Горд студент по медицина.
Отговор: Захранване на бебе
Вероятно жената няма кърма, не искам да бъда нейн адвокат, но съвети от натуропат нещо не ме вдъхновяват...
Горд студент по медицина.