Забележка

The forum is in read only mode.

Много упорити стомашни проблеми

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
12 Сеп 2015 17:31 #1 от pepina_81
pepina_81 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Много упорити стомашни проблеми
Здравейте, от около 7 месеца имам гадене, понякога съчетано с оригване и газове. Симптомите ми не са постоянни, появяват се горе-долу веднъж в месеца и отшумяват за няколко дни след прием на Мотилиум, който ми е изписан от лекар. При мен всичко започна в началото на февруари след прием на антибиотик. В момента съм на Пулсет почти месец и пак ми се появиха симптомите, но по-слабо изразено. Имам намерение да отида на гастроентеролог след 10-тина дни, защото ми предстои пътуване в чужбина и по-рано няма как. Иначе имам апетит, не съм отслабнала, въпреки че искам, защото съм с наднормено тегло. До този момент ме е лекувала само личната лекарка, която е интернист. През последните години със съпруга ми изпратихме двама свои роднини с рак на стомаха и започва да ме гони параноя. На 34 години съм и ми се иска, ако има някой с моите проблеми да сподели и да ми кажете много ли е гадна гастроскопията, защото личната ме съветва да си направя. Предварително благодаря.
21 Сеп 2015 13:12 #2 от tsetso
По преценка на гастроентеролог да се проведе гастроскопия, може да сте носител на хеликобактер пилори, който се ерадикира с подходящото лечение. Добре би било, ако до сега не сте приемали, да проведете и един курс с пре/пробиотици, а най-добре комбинация от тях. В крайна сметка лекарят ще реши.

Административен профил.
03 Окт 2015 11:33 #3 от ivelinakoleva
Намери ли причината за проблема, защото и аз имам подобен проблем.
Създадено с Kunena форум