Забележка
The forum is in read only mode.
За ползата от лененото семе
- Анонимен
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
26 Дек 2014 22:50 #1
от Анонимен
Анонимен COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED За ползата от лененото семе
Здравейте!
От половин година ползвам всяка сутрин смляно ленено семе-една супена лъжица, смесено с малко кисело мляко.Но от известно време започна да ме боли язвата на дванйстопръстника.
Въпросът ми е може ли да има връзка между лененото семе и язвата на дванайстопръстника?
От половин година ползвам всяка сутрин смляно ленено семе-една супена лъжица, смесено с малко кисело мляко.Но от известно време започна да ме боли язвата на дванйстопръстника.
Въпросът ми е може ли да има връзка между лененото семе и язвата на дванайстопръстника?
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
31 Дек 2014 11:06 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
За ползата от лененото семе
По-скоро - не влияе. Но все пак всичко, което приемате в комбинация или не с други храни, може да доведе до обостряне на язвата.
Открих обаче в световната литература, че лененото МАСЛО може да помогне при пептична язва.
Открих обаче в световната литература, че лененото МАСЛО може да помогне при пептична язва.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.