Забележка

The forum is in read only mode.

Често болезнено оригване

• Анонимен
  • Анонимен's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
20 Окт 2014 18:37 #1 от Анонимен
Анонимен COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Често болезнено оригване
Здравейте!От изветно време имам следните оплаквания.Усещам някакви леки болки на около 3 пръста над пъпа леко вдясно,нещо като колики и леко подуване.В момента на поява на болката се оригвам(понякога с киселини но рядко) и проблема веднага отшумява и това се повтаря отново и отново.Направи ми впечатление че вечер като си легна ,цяла нощ няма болки.Сутрин със ставането се започва болка-оригване......Забелязах че след прием на храна подуването и оригването са по чести.И последно за което се сещам при прием на супи се чувствам по добре.Мъж съм на 30 години,единствения проблем със здравето който имам е малка херния на 3 пръста над пъпа.Болката която описах е вдясно на нивото на хернията.Киселини имам,не много често но много силни.Моля дайте съвет.
  • Д-р Кабакчиева
  • Д-р Кабакчиева's Avatar
  • Посетител
21 Окт 2014 22:27 #2 от Д-р Кабакчиева
Често болезнено оригване
Здравейте! Някога правили ли са ви фиброгастроскопия? Хернията - пъпна ли е? Колко кг и височина сте?
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
22 Окт 2014 17:31 #3 от Пламен
Често болезнено оригване
Не.Не са ми правили процедури.Хернията е на 3,4 пръста над пъпа.Високо е.Иначе съм висок 180см.,80кг.
  • Д-р Кабакчиева
  • Посетител
22 Окт 2014 20:38 #4 от Д-р Кабакчиева
Често болезнено оригване
Препоръчвам ви при тези оплаквания да направите консултация с гастроентеролог и по негова преценка да на правите това изследване. Успех!
  • Д-р Кабакчиева
  • Посетител
22 Окт 2014 20:39 #5 от Д-р Кабакчиева
Често болезнено оригване
Препоръчвам ви при тези оплаквания да направите консултация с гастроентеролог и по негова преценка да направите това изследване. Успех!
Създадено с Kunena форум