- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Спазтъм на хранопровода
- Галина Ковачич
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
04 Мар 2014 09:37 #1
от Галина Ковачич
Галина Ковачич COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Спазтъм на хранопровода
Здравейте! Много моля,ако някой би могъл да ми помогне с някакъв съвет.Имам стеснение на хранопровода и вече от месец не мога да преглътна никаква храна.Само течности.Допреди месец спазмите ми се овладяваха с една ампула Диазепам,но сега не ми действат.Гастроентерологът ми предписа Зантаг и Нексиум,от които нямам грам промяна.Нямам болки,нито гадене,не се установи рак на този етап.Но нищичко не мога да преглътна и не знам към какъв лекар да се обърна.Преди време спазмите ми преминаваха от самосебе си.Сега-от нищо.Моля,ако някой е имал подобен проблем,да ме посъветва,да ми обясни,направо вече съм в паника!Предварително ви благодаря!
- dany500
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
23 Окт 2014 11:49 #2
от dany500
dany
Спазтъм на хранопровода
Нямам болки,нито гадене,не се установи рак на този етап.Но нищичко не мога да преглътна и не знам към какъв лекар да се обърна.Преди време спазмите ми преминаваха от самосебе си.Сега-от нищо
dany
- Коди Мартин
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Модератор
- Thank you received: 13
24 Ное 2014 21:14 #3
от Коди Мартин
На какъв специалист сте ходели след като са били правени някакви изследвания? Каква диагноза е поставил той?
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Спазтъм на хранопровода
На какъв специалист сте ходели след като са били правени някакви изследвания? Каква диагноза е поставил той?
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
- gyulten32
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Thank you received: 0
28 Май 2015 21:38 #4
от gyulten32
Спазтъм на хранопровода
Аз също следя темата-но явно авторът или авторката вече не влиза във форума,а на мен от 5 години насам за първи път ми се случва да прочета някой който е с моето заболяване-спазъм на хранопровода,но за жалост аз не се поддавам на лечение/най-малкото на една ампула диазепам/
Явно всички сме индивидуални.
Явно всички сме индивидуални.