Забележка

The forum is in read only mode.

Подут корем

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
22 Апр 2013 22:33 #1 от kiselo mlqko
kiselo mlqko COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Подут корем
Здравейте, от близо една година, ако не и повече след кто хапна каквото и да е било, ми се подува коремът в долната част (мисля че там се намира дебелото черво). Подуването е придрожено с дискомфорт и газове. След като ида до тоалетна си спада, но щом хапна каквото и да е било, примерно една купичка супа да речем и веднага набъбва... На какво се дължи това нещо ако можете да ми отговорите, и също как мога да се справя с проблема по природосъобразен начин без лекарства? Благодаря предварително! :)
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
23 Апр 2013 11:17 #2 от diana11
Подут корем
Консултирайте се с лекар,и споделете за продукта които Ви предлагам това не са лекарства а хранителни добавки смятам че ще ви помогне Forever Active Probiotic
Форевър Активен Пробиотик също така е хубаво да пиете и гел от алое вера за пречистване на организма.

Пробиотикът на ФЛП е създаден, за да ви помогне да преодолеете дисбаланса, причинен от съвременния начин на живот, който може неволно да доведе до намаляване на количеството полезни бактерии в организма. Тази малка перличка допринася за здравето на храносмилателната система, подобрява усвояването на хранителни вещества и действието на имунната система. Пробиотикът на Форевър е единственият продукт на пазара, който съдържа шест вида полезни бактерии и не изисква съхранение в хладилник.Можете да се свържете с мен за повече информация.
Създадено с Kunena форум