- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по гастроентерология
- Изпробвана методика за лекуване на гастрит!
Изпробвана методика за лекуване на гастрит!
- rtgp
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
24 Юни 2012 13:48 - 24 Юни 2012 13:49 #1
от rtgp
rtgp COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Изпробвана методика за лекуване на гастрит!
Здравейте! Преди имах този проблем и лекарите ми казаха, че било заострен гастрит и че съм бил пред язва. Но намерих решение от което сега си ям пържено. Общо взето всичко!
Рецепта:
1. Взимате леща и я слагате в печката да се изпече.
2. След като се изпече я смеляте добре! Така че да запрелича на кафе.
3. Взимате 6-лъжички от смляната леща и 6-лъжички чисто масло и ги поставяте в един съд. Размешвате ги и държите съда в хладилника!
Взима се 3-на ден - 15мин. преди храна.
Разбира се за да има ефект по време на лечението избягвайте пържено, газирано и махайте цирата на доматите и краставиците, защото драснят стомаха. През този период яжте здравословна храна! Аз съм от така наречените млечни вегетарианци. От малък съм така! За рецептата гарантирам! Използвал съм я на себе си.
Рецепта:
1. Взимате леща и я слагате в печката да се изпече.
2. След като се изпече я смеляте добре! Така че да запрелича на кафе.
3. Взимате 6-лъжички от смляната леща и 6-лъжички чисто масло и ги поставяте в един съд. Размешвате ги и държите съда в хладилника!
Взима се 3-на ден - 15мин. преди храна.
Разбира се за да има ефект по време на лечението избягвайте пържено, газирано и махайте цирата на доматите и краставиците, защото драснят стомаха. През този период яжте здравословна храна! Аз съм от така наречените млечни вегетарианци. От малък съм така! За рецептата гарантирам! Използвал съм я на себе си.
Last edit: 24 Юни 2012 13:49 от rtgp.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
25 Юни 2012 15:27 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: Изпробвана методика за лекуване на гастрит!
Звучи интересно и със сигурност няма да навреди.
Ще се изпробва.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.