- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Съмнения за хемороиди
- Hemcho
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
31 Дек 2011 17:39 #1
от Hemcho
Hemcho COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Съмнения за хемороиди
ЗДРАВЕЙТЕ И МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.
ОТ 1 МЕСЕЦ САМ С НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ И БОЛКА В ЛЯВО ПОД РЕБРАТА.СКЕНЕР УСТАНОВИ чЕ ВЕчЕ КАМЪК ОТ БЪБРЕЦИТЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ БЪБРЕКА И ВЕчЕ МИСЛЯ чЕ ГО НЯМА..НО..ОСТАНА ЕДИН ДРУГ ПРОБЛЕМ... КАТО чЕ ЛИ ИМАМ ХЕМОРОИДИ.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е НИКОГА ДА НЕ СА КЪРВЕЛИ И ВСЕ ПАК ДА ГИ ИМА?ЗАПОчНАХ ПРОКТОГЛИВЕНОЛ И СЕГА СЕ ПОЯВИ ЕДНА ТЪКАН КОЯТО ТУ ИЗЛИЗА ТИ ВЛИЗА В АНИСА МИ....ТЪЙ КАТО ТАКА МИ Е НЕУДИБНО ДА ОТИДА ДА РАЗКАЖА НА ЛЕКАРЯ,МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО Е И КАКВО ДА ПРАВЯ.БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО.
ОТ 1 МЕСЕЦ САМ С НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ И БОЛКА В ЛЯВО ПОД РЕБРАТА.СКЕНЕР УСТАНОВИ чЕ ВЕчЕ КАМЪК ОТ БЪБРЕЦИТЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ БЪБРЕКА И ВЕчЕ МИСЛЯ чЕ ГО НЯМА..НО..ОСТАНА ЕДИН ДРУГ ПРОБЛЕМ... КАТО чЕ ЛИ ИМАМ ХЕМОРОИДИ.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е НИКОГА ДА НЕ СА КЪРВЕЛИ И ВСЕ ПАК ДА ГИ ИМА?ЗАПОчНАХ ПРОКТОГЛИВЕНОЛ И СЕГА СЕ ПОЯВИ ЕДНА ТЪКАН КОЯТО ТУ ИЗЛИЗА ТИ ВЛИЗА В АНИСА МИ....ТЪЙ КАТО ТАКА МИ Е НЕУДИБНО ДА ОТИДА ДА РАЗКАЖА НА ЛЕКАРЯ,МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО Е И КАКВО ДА ПРАВЯ.БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
01 Ян 2012 17:32 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: Съмнения за хемороиди
Явно натам са тръгнали нещата, но е необходима консултация с хирург.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
COM_KUNENA_THANKYOU: Hemcho
- д-р Георгиев
-
- Посетител
02 Ян 2012 20:54 - 05 Ян 2012 15:28 #3
от д-р Георгиев
Вижте няма срамни проблеми за Вашия лекар, било то специалист проктолог или коремен хирург.
Макар и да звучи клиширано, казвам го от личен опит.
Макар и да звучи клиширано, казвам го от личен опит.
Last edit: 05 Ян 2012 15:28 от д-р Георгиев. Причина: Допълнение.
- Hemcho
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
05 Ян 2012 13:00 #4
от Hemcho
Днес се връщам от лекар, както ме посъветвахте 
Оказаха се хемороиди 2-ра степен, но лекаря ми каза да не се притеснявам и все още няма нужда от операция.
Болките малко стихнаха в последните дни, сега си взех и некви мазила и хапчета да пия.
Мерси за съветите!
Оказаха се хемороиди 2-ра степен, но лекаря ми каза да не се притеснявам и все още няма нужда от операция.
Мерси за съветите!
- Haso
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
08 Ян 2012 17:27 #5
от Haso
Здравейте, предстои ми операция на хемороиди. интересува ме дали е с пълна упойка, и след операцията има ли болки. имам външни хемороиди.ще се оперирам в чужбина - франция. благодаря.
- д-р Георгиев
-
- Посетител
08 Ян 2012 20:14 #6
от д-р Георгиев
Този въпрос трябва да го зададете на анестезиолога. Все пак операцията вероятно ще бъде със спинална упойка. След операцията е възможно да има болки, но ще ви бъдат назначени обезболяващи и ще се понася.
Успех!
Успех!
- Haso
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
09 Ян 2012 06:36 #7
от Haso
Благодаря, д-р Георгиев. А какво е спинална упойка? Жив и здрав да сте.
- д-р Георгиев
-
- Посетител
09 Ян 2012 14:30 - 09 Ян 2012 14:30 #8
от д-р Георгиев
Спиналната анестезия е вид местна упойка, при която с леко убождане анестезиологът въвежда упойката около нервите, отговорни за болката в долната част на тялото, за да може да се направи операцията.
Тази упойка е по-щадяща от общата и по-безболезнена от локалната. След операцията за около 2-3 часа няма да имате болки.
Желая Ви успех!
Тази упойка е по-щадяща от общата и по-безболезнена от локалната. След операцията за около 2-3 часа няма да имате болки.
Желая Ви успех!
Last edit: 09 Ян 2012 14:30 от д-р Георгиев.
Модератори: д-р Георгиев