Забележка

The forum is in read only mode.

нещо на ануса /хемороид/ помош чужденец съм

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
17 Дек 2011 21:50 #1 от Vissage
Vissage COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED нещо на ануса /хемороид/ помош чужденец съм
Моля някои доктор от тук да ми помогне и препочъча някои специалист в Сф!

На последно имах запек,и по време на това правех анален секс(гей съм но тва ми беше първия истински анален секс,преди тва сам пробал 3-пъти но е траело мах 1 минута че не съм издърявал).Една седмица след секса започна да ме боли ануса(на входа) и след някое време започна да ми се прави нещо,да става надуто,нещо като губички(общо 2 се различаваха едно до друго) които започваха малко от вътрешноста на ануса и продължаваха на вън.Иначе ббяха в различен цвят(съответно с времето),първо леко розови,след тва в цвят на кожата и на края бяло.Болеше ме и когато сядах,и когато се разхождах,когато се повдигах от леглото,в тоалетната разбира се даже и когато маструбирах/свършвах(общо взето когато се напрягах и когато си събирах мускулите на ануса на вътре).След като го достигнаха максималното надуто положение и когато бяха най твърди(най-голямата болка) започнаха на един начин да спукват и да стават по малки и по меки(започна да излиза няква странна течност,йолтеникаво-бяла а по някога без цвят с мн лоша миризба).Сега ми остана още съвсем малко и почти не ме боли но течноста още си излиза постояно(струва ми се че като излезне цялата ще изчезне тва нещо).

Моля ако знае някой да ми обясни какво е че мн сам притиснен и мисля на най-лошото,нищо че почти ми мина!!Дали са хемороиди(няма кръв) или нещо друго???
17 Дек 2011 21:53 #2 от Vissage
Отговор: нещо на ануса /хемороид/ помош чужденец съм
Забравих някои важни неща!ще добавя!!!

Болката започна 1 ден след като правех коремни преси в фитнес залата и по време на тва много се напрягах и от напрежение ми се събираха мускулитре околко ануса силно на вътре.Иначе ходя само 1 месец на фитнес.
Миризбата от течноста която излиза много напомня на миризбата от кръв!
През цялото време имах запек,и още имам и мн често ми се налага да ходя в тоалетната,а нещо което забелязах е че от като започна да ми излиза течност(да спукват) ,има нещо много странно в състава на лайното(извинявам се че я използвам тая дума,нз книжовна),нещо бяло,гъсто,най добре мога да го сравнявам със сперма,много е подобно(да не би да са вътрешни хемороиди и да ми излизат когато ходя в тоалетната?).тва продължава още и мн ми е притиснително!!!Също така по някога имам и обратното от запек(нз как е думата)!
17 Дек 2011 22:40 #3 от Vasilec
Отговор: нещо на ануса /хемороид/ помош чужденец съм
Приятел, нещо не се връзва с хемороиди. По-скоро някакъв абсцес в резултат на фисура или нещо такова. По-добре отиди на лекар, препоръчвам ти (ако става въпрос за София) Първа хирургия. Там има отлични специалисти.
Успех!

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум