- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Подут корем
- Marto
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
16 Дек 2011 15:40 #1
от Marto
Marto COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Подут корем
Ем преди два дни майками беше купила риба за вечеря (сулка, или по известното и име бяла риба). Можеби ядох доста отнея, незнам но като се наядох имах чуството че ще се пръсна... през ноща немога да ви опиша кво беше. Все едно къртица имаше в корема ми, но болките не бяха толкова силни. На сутринта усещах корема си толкова тежък, че се умарях да стоя наведен или прав. Когато отидох на училище до псоледния час вече ми нямаше нищо. Можеби от раздвижването незнам. Когато се прибрах хапнах пак от същата риба но съвсем малко. Веднага след това същите симптоми. Вечерта наще бяха приготвили боб... изобщо него путнах иначе сигорно щеше да стане страшно... След като сам заспал съм станал сигурно около 4,5 пъти да уринирам. така съм и до днес. В момента се чуствам доста по добре, но все още некомфортно.
Някои можели да каже как да се отърва от подутия корем, защото утре съм на село. Ще се коли прасе, и няма да се размине бес ядене и пиене....
Някои можели да каже как да се отърва от подутия корем, защото утре съм на село. Ще се коли прасе, и няма да се размине бес ядене и пиене....
- Vania
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
16 Дек 2011 21:06 #3
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: Подут корем
На първо място - СПРИ ДА ЯДЕШ ОТ ТАЗИ РИБА! Второ, виж дали другите от твоето семейство имат същите оплаквания - може да е от рибата. Трето, опитай се да не преяждаш на селото си, особено със свинско. Уринирането не виждам връзка.
И последно, но най-важното: Ако продължат оплакванията отиди на лекар.
И последно, но най-важното: Ако продължат оплакванията отиди на лекар.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.