Забележка

The forum is in read only mode.

Болки, когато се движа

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
02 Ное 2009 20:17 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Болки, когато се движа
Здравейте.
Моето име е Полина и съм на 24 години от Пещера.
Преди 1,5 години ми откриха язва на дванадесетопръстника. След това около преди 1 година започнаха едни болки ниско в лево от пъпа. Доктора ми каза че това най-вероятно са червата но не ми каза какво е конкретно.Можете ли да ми кажете какво може да е това или поне какви иследвания да си направя.Понякога ме боли отстрани на пъпа, а друг път малко по надолу. Възможно ли е това да е нещо на дебелото черво и какво може да е това? Болките се засилват най-вече когато забарзам движението или когато се забягам(тогава пък направо ме прерязва и не ми дава възможност да бягам). Но и ме боли почти постоянно. Може ли да баде нещо свързано с яйчника(да не мога да имам деца). Или може би с бъбрека не знам.
Благодаря за помощта.
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
03 Ное 2009 14:21 #2 от Здравко
Re: Болки, когато се движа
Здравейте Поли,
Не се притеснявайте, но по най-бързия начин се консултирайте с личния си лекар за направление за гастроентеролог и евентуално гинеколог (така или иначе редовните прегледи са добре дошли). Причините може да са най-разнообразни, затова трябва да се направят редица физикални и инструментални изследвания, за да се диагностицира проблема.
  • Anonymous
  • Посетител
16 Ное 2009 17:29 #3 от Anonymous
Болката мина от само себе си, с правилен хранителен режим. Поне за сега. Явно се е касаело за язвата или поне така смятам.
Благодаря за отговора
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
17 Ное 2009 23:35 #4 от Vasilec
Радваме се, ако е така.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
  • Anonymous
  • Посетител
01 Фев 2010 23:45 #5 от Anonymous
Поли, и аз имах подобен проблем, но оставих топлия бял хляб и започнах да се храня с истински пълнозърнест хляб. Не съм сигурна дали това беше причината, но проблемът ми, абсолютно идентичен с твоя, изчезна. Зная, че звучи много наивно и глупаво толкова елементарно решение на проблема, но пи мен това подейства.
Създадено с Kunena форум