Забележка
The forum is in read only mode.
Постоянен хроничен запек
- Трифонов
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
22 Окт 2011 16:28 - 23 Окт 2011 10:16 #1
от Трифонов
Трифонов COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Постоянен хроничен запек
Сигурно, вече се досещате какъв е проблема. Последната година-две не мога да хода редовно до тоалетна, а това ми създава известен дискомфорт. Да не говорим, че имам проблеми и с хемороиди поради това - преди два месеца за пръв път имах кръв посипана отгоре. Консултирах се с коремен хирург и той ми диагностицира хемороиди, предвид възрастта мои (27 г.). Съответно започнах да се храня по-редовно, уж ям повече фибри и пр., но все нещо липсва. 1-2 дни добре и после - бля...
Моля, дайте каквито и да е съвети. мерси предварително.
Моля, дайте каквито и да е съвети. мерси предварително.
Last edit: 23 Окт 2011 10:16 от .
-
- Посетител
23 Окт 2011 10:21 #2
от
Отговор: Постоянен хроничен запек
Хроничният запек е наистина сериозен проблем и трябва да се реши в най-скоро време. За целта е добре да се придържате към следните препоръки:
- Трифонов
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
24 Окт 2011 18:00 #3
от Трифонов
Благодаря за информация, а като билки, лекарства какво трябва да пия.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
25 Окт 2011 17:13 #4
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Повечето билки и лекарства имат временен ефект, след което запекът отново се завръща с пълна сила. Идеята е да направите конкретни промени в начина си на живот, така че да промените цялостното си хранене и да се движите повече, за да не страдате от запек.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.