- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
червена диария - кръв ли е това?
- polina_hristova
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Апр 2011 14:40 #1
от polina_hristova
polina_hristova COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED червена диария - кръв ли е това?
здравейте,
малко неудобна тема, но виждам, че не съм първата във форума така или иначе. от 3 дни вече изпражненията ми са червени и това ме безпокои. работата е там, че ако е кръв тя е странно червена и е премесена с изпражненията, като ги оцветява почти в червено.
възможно ли е цветът им да се дължи и на храната която ям, тъй като от няколко дни се опитвам да консумирам само домати, тъй като съм на такава диета.
малко неудобна тема, но виждам, че не съм първата във форума така или иначе. от 3 дни вече изпражненията ми са червени и това ме безпокои. работата е там, че ако е кръв тя е странно червена и е премесена с изпражненията, като ги оцветява почти в червено.
възможно ли е цветът им да се дължи и на храната която ям, тъй като от няколко дни се опитвам да консумирам само домати, тъй като съм на такава диета.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
06 Апр 2011 20:10 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Re: червена диария - кръв ли е това?
Да възможно е, някои естествени багрила в храните могат да оцветят изпражненията. Спрете тази нелепа диета и, ако червените изпражнения продължават, се консултирайте с гастроентеролог.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- д-р Георгиев
-
- Посетител
Модератори: д-р Георгиев