Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по гастроентерология
- нощна чревна болка понякога придружена с припадък
нощна чревна болка понякога придружена с припадък
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
26 Ное 2010 21:33 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED нощна чревна болка понякога придружена с припадък
Здравейте,
по някога нощем се будя от силна чревна болка, чувството е странно - все едно ти се ходи до тоалетна по голяма нужда, но ако опиташ да го направиш следва припадък! С времето съм го овладяла просто когато се събудя се гърча от болка до като не ми мине и не отивам до тоалетната за да не припадна! От какво се получава? Вече се притеснявам по някога ми се случва и през деня!
по някога нощем се будя от силна чревна болка, чувството е странно - все едно ти се ходи до тоалетна по голяма нужда, но ако опиташ да го направиш следва припадък! С времето съм го овладяла просто когато се събудя се гърча от болка до като не ми мине и не отивам до тоалетната за да не припадна! От какво се получава? Вече се притеснявам по някога ми се случва и през деня!
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
26 Ное 2010 22:33 #2
от Anonymous
Re: нощна чревна болка понякога придружена с припадък
За първи път чувам подобно нещо. Ходила ли си на прегледи при проктолог и/или невролог?
Тези припадъци, губиш ли съзнание по тяхно време или ти притъмнява само? Хемороиди имаш ли? На колко години си?
Тези припадъци, губиш ли съзнание по тяхно време или ти притъмнява само? Хемороиди имаш ли? На колко години си?
- д-р Георгиев
-
- Посетител
26 Ное 2010 22:49 #3
от д-р Георгиев
Re: нощна чревна болка понякога придружена с припадък
Не е лошо наистина Боряна да даде малко повече информация, но вероятно това няма да промени моята препоръка в конкретния случай! А тя е незабавно да потърсите лекарска помощ. Обърнете се към вашия личен лекар и обяснете ситуацията без да се притеснявате. Той/тя ще ви даде направление за специалист(и), така че да се огледа добре ануса и дебелото черво и да се прецени на какво се дължи "припадъка", а също и да се проведат определени лабораторни изследвания.
Иначе ходенето по голяма нужда нормално ли е? Имате ли други оплаквания, които ви тревожат? Припадъка предизвестява ли се от нещо? Навярно губите съзнание, но по описания на ваш роднина ще трябва да го опишете как изглежда? - това са само част от въпросите, които трябва да отговорите пред лекуващия лекар.
Иначе ходенето по голяма нужда нормално ли е? Имате ли други оплаквания, които ви тревожат? Припадъка предизвестява ли се от нещо? Навярно губите съзнание, но по описания на ваш роднина ще трябва да го опишете как изглежда? - това са само част от въпросите, които трябва да отговорите пред лекуващия лекар.
Модератори: д-р Георгиев