Забележка

The forum is in read only mode.

Помощ!!! Дифузна струма, бърза умора и ...

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
02 Сеп 2010 00:23 #1 от Blavelayeta
Blavelayeta COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Помощ!!! Дифузна струма, бърза умора и ...
Здравейте,
Преди години ми поставиха диагноза дифузна струма -тогава симптомите ми бяха сърцебиене пулса ми беше над 120 удара в минита и бях отслабнала.
Минаха 2 години и започнах да получавам екстрасикстоли
изследванията ми бяха в норма - ехограф и хормони без 1 хормон не си спомням точно кой,изписаха ми ел тирокс и нещата станаха по зле,аз си го спрях сама и тръгнах по кардиолози,но реших да отида при друга ендокриноложка в нашия град,а тя ми каза -според мен можеш да не пиеш лекарства.
Ще ви опиша симптомите ми който ме измъчват от доста време да ме насочите на какъв лекар да отида -знам ли може да не съм за ендокринолог
Парене на очите,бляскав поглед,кафеви кръгове около очите,температура 37 градуса,бързо се уморявам(изглегдам преуморена и змъчена),гласа ми се променя става леко присипнал,непрекъснат глад от там и качване на килограми,изтичане на черна течност от гърдите,на които ми направиха мамография и не видяха нищо на нея.
Благодаря ви предварително!
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
02 Сеп 2010 10:53 #2 от Здравко
Re: Помощ!!! Дифузна струма, бърза умора и ...
Здравейте,
Без приложените хормонални изследвания няма как да направим каквито и да е заключения. Серумният TSH и пролактин трябва наново да бъдат изследвани.
Трябва най-малко да се консултирате с друг специалист по ендокринология. Препоръчвам ви специалистите в клиниката по тиреоидни заболявания, Медицински университет, гр. София (13 етаж в майчин дом).
Създадено с Kunena форум