Забележка
The forum is in read only mode.
Косми по ръцете - ранен пубертет!
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
11 Ян 2010 22:12 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Косми по ръцете - ранен пубертет!
Здравейте,
Синът ми е на 7 години и напоследък забелязвам, че е започнало да му расте сериозно окосмение по ръцете. Освен това имам чувството, че пенисът му се е уголемил. Дали е възможно да има ранен пубертет и за какви други симптоми трябва да следя?
Моля, помегнете, ситуацията, както се досещате е доста деликатна!
Благодаря
Синът ми е на 7 години и напоследък забелязвам, че е започнало да му расте сериозно окосмение по ръцете. Освен това имам чувството, че пенисът му се е уголемил. Дали е възможно да има ранен пубертет и за какви други симптоми трябва да следя?
Моля, помегнете, ситуацията, както се досещате е доста деликатна!
Благодаря
- Здравко
-
- Посетител
11 Ян 2010 22:36 #2
от Здравко
Re: Косми по ръцете - ранен пубертет!
Да, възможно е, затова най-добре е да се консултирате с ендокринолог.
Следете за появата на други вторични мъжки полови белези като окосмяване в подмишничната ямка, по лицето, бедрата, уголемяване на първичните полови белези, уплътняване на костите и мускулите.
Най-добре не чакайте, а както вече казах посетете личния си лекар за направление.
Следете за появата на други вторични мъжки полови белези като окосмяване в подмишничната ямка, по лицето, бедрата, уголемяване на първичните полови белези, уплътняване на костите и мускулите.
Най-добре не чакайте, а както вече казах посетете личния си лекар за направление.