Забележка

The forum is in read only mode.

Да ли е диабет?

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
30 Ян 2013 20:29 #1 от metin
metin COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Да ли е диабет?
Здравейте, искам да споделя за един странен проблем, който ми се случва от няколко месеца. Значи проблема е следният след нахранване особено сутрин след закуска ми се замъгляват очите и чуствам замаяване на главата си, когато обядвам пак имам същият проблем, но като, че ли в по малко изразени стойности. Трудно подържам равновесие. Да ли някой е имал подобен проблем?Какви излеледвания да си направя незнам.
  • Д-р Кабакчиева
  • Д-р Кабакчиева's Avatar
  • Посетител
31 Ян 2013 00:14 #2 от Д-р Кабакчиева
Да ли е диабет?
Здравейте! Трудно може да констатира нещо върху такива оплаквания. Необходимо е да дадете по-подобна информация за това - на колко години сте, как се храните по принцип, преди хранене имате ли такива оплаквания, страдате ли от някакви заболявания, спортувате ли? Нужно е да си създадем малко по добра представа за евентуалното Ви състояние, за да можем евентуално да Ви бъдем полезни! Като за начало ще се радваме да отговорите на горепосочените въпроси. Благодаря!
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
31 Ян 2013 18:19 #3 от metin
Да ли е диабет?
25 години, Старая се да се храня добре,защото имам от много години гастрит и проблеми със стомаха. Почти не спортувам, защото ако се уморя ми се свива стомаха и не мога да се храня за това много много не спортувам,само обичам да вървя пеша.
Създадено с Kunena форум