Забележка

The forum is in read only mode.

Възпаление на щитовидната жлеза!

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
23 Фев 2012 13:41 #1 от Коди Мартин
Коди Мартин COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Възпаление на щитовидната жлеза!
Здравейте!
Писах в отделението по кардиология,с мисълта,че майка ми,може да я боли сърцето от някакво заболяване,но днес тя ми каза,че сигурно е от щитовидната жлеза.
Дали наистина може да боли сърцето,от възпаление на щитовидната жлеза?
Без медикаменти лекува ли се това заболяване?
Минава ли от само себе си?
Освен това,може ли да доведе до смърт?

Благодаря предварително за отговорите на въпросите ми! :)

"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
23 Фев 2012 21:25 #2 от д-р Георгиев
Отговор: Възпаление на щитовидната жлеза!
Здравей, Коди Мартин,

Прочетох и другата тема, виждам, че си заинтересован от медицинските проблеми и се радвам на твоя ентусиазъм. Но някои неща е по-лесно на този етап да оставиш на специалистите. Да правим единствено догатки за състоянието, довело до болки в гърдите е несериозно по простата причина, че симптомът може да се причини от десетки/стотици състояния. В противен случай ще предизвикваме у теб и роднините ти излишна паника.

Да, хиперфункцията на щитовидната жлеза може да допринесе за подобни оплаквания, но няма как да разберем това, а и майка ти без да отиде на ендокринолог няма как да е сигурна.

Моят съвет е да вземе направление от личния лекар за кардиолог, да опише оплакванията, а той със сигурност ще я прати на специалист по ендокринология.

Успех и не спирай да пишеш/интересуваш от медицината, ако това те вълнува.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
23 Фев 2012 21:57 #3 от Коди Мартин
Отговор: Възпаление на щитовидната жлеза!
Здравейте!
Благодаря ви за отговора и наистина много се вълнувам от това.И ето защо.Искам когато някой се разболее да знам от какво е и да мога да му помогна.Наистина някога да бъда един страхотен лекар!

"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум