- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
моля за съвет
- zor4eto6
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
16 Фев 2012 16:05 #1
от zor4eto6
zor4eto6 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED моля за съвет
здравей те имам един въпрос?днес ходих да си направя изследване на хормоните ft3 ft4 tsh и резултата на последниа ми 5.850 при допустими норми от 0.27-4.20 и съм много разтревожена
- д-р Георгиев
-
- Посетител
16 Фев 2012 17:53 #2
от д-р Георгиев
Отговор: моля за съвет
Най-важното не сте ни казали - на колко години сте и по повод на какви оплаквания сте направили изследванията? Консултация с ендокринолог/друг специалист правена ли е? Гледана ли е жлезата на ехограф?
- zor4eto6
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
17 Фев 2012 13:24 #3
от zor4eto6
на 31год. съм не съм била на ендрокринолог ,решението да си направя тези изследвания са от здравна гледна точка просто да си видя дали е наред всичко с мен и да разбера дали от хормоните пълнея и от 1 година близо правим опите за бебе но не се получава и мисля че проблема е в това имам ли основание да се тревожа много с резилтатите na TSH
- д-р Георгиев
-
- Посетител
17 Фев 2012 14:29 #4
от д-р Георгиев
Резултатите Ви показват, че вероятно се касае за субклинична форма на хипотироидизъм, което в никакъв случай не бива да Ви плаши. Добре е да се види от ендокринолог, да се направи ехография на жлезата и да се назначат допълнителни изследвания.
Не мога да гадая дали това оказва съществено влияние върху вашите опити да забременеете, но горещо Ви препоръчвам да се консултирате с ендокринолог, който ще бъде в по-тесен контакт с Вас и ще прецени адекватно състоянието.
Не мога да гадая дали това оказва съществено влияние върху вашите опити да забременеете, но горещо Ви препоръчвам да се консултирате с ендокринолог, който ще бъде в по-тесен контакт с Вас и ще прецени адекватно състоянието.
- zor4eto6
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
17 Фев 2012 15:53 #5
от zor4eto6
много ви благодаря за отговорите много сте мил и ви желая много успех,на 29. 02 имам час при ендрокринолог и се надявам всичко да мине добре и да се нормализира този палав хормон
Модератори: д-р Георгиев