Забележка

The forum is in read only mode.

възрастен човек с много висока кръвна захар

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
11 Дек 2011 21:57 #1 от Brumka
Brumka COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED възрастен човек с много висока кръвна захар
Здравейте, намерих този форум и реших да пиша и аз дашеря ми е на седем годинки и от три години сме с диабет но напоследък захарта ни и много висока стигнахме до 32.8 и вече незнам какво да направя всичко правя за да се чувства добре и захарта е все висока на инсулин сме и увеличаваме дозите много тя прави някакви реактивни захари ако някои може да ме посъветва нешо моля пишете ми kotetо1785@abv.bg.
  • P. Kabakchieva
  • P. Kabakchieva's Avatar
  • Посетител
12 Дек 2011 23:12 #2 от P. Kabakchieva
Отговор: възрастен човек с много висока кръвна захар
Здравейте! От изложеното не разбрах Вие или дъщеря Ви, или и двамата имате висока захар? Каквато и да е ситуацията най- вероятно лечение не е адекватно в случая. Необходимо е да се обърнете към лекар - ендокринолог, а за дъщеря Ви - детски ендокринолог. Той трябва да прецени какво да бъде лечението и дозите на инсулина е необходимо в болнични условия да се определят. Определено кръвна захар от този порядък е недопустима и опасна, затова потърсете по-бързо лекарска помощ! Успех!
13 Дек 2011 10:14 #3 от Brumka
Дъщеря ми
13 Дек 2011 10:56 #4 от Vasilec
В такъв случай има доста сериозно несъответствие между заглавието и питането Ви.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум