Забележка
The forum is in read only mode.
Супер лекарство за псориазис?
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
07 Юни 2010 16:26 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Супер лекарство за псориазис?
Четох ва скоро рекламата на едно лекарство, за което бях чевала много хвалебствия:
www.dhu.com/products/rubisan.htm
Ако някой знае нещо по-конкретно за въздействието му, моля да пише /информацията ми е че още го няма по нашите аптеки/.
www.dhu.com/products/rubisan.htm
Ако някой знае нещо по-конкретно за въздействието му, моля да пише /информацията ми е че още го няма по нашите аптеки/.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
08 Юни 2010 11:44 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Re: Супер лекарство за псориазис?
Такова нещо като супер лекарство за псориазис, за съжаление, все още няма. Въпреки това съм чувал само добри думи за рубисан. И все пак, става въпрос за хомеопатично лекарство, което не може да замести лечението, предписано от дерматолог в тежките случаи на псориазис.
Rubisan е базирано на 10% хомеопатично приготвена тинктура от растението Mahonia aquifolium (Махония) и се използва в лечението на Psoriasis vulgaris. Направените до момента проучвания показват подобрение на групата ползвала това лекарство в сравнение с плацебо.
В България наистина до този момент няма регистриран препарат. В Германия може да се закупи на цена около 15-тина евро.
Rubisan е базирано на 10% хомеопатично приготвена тинктура от растението Mahonia aquifolium (Махония) и се използва в лечението на Psoriasis vulgaris. Направените до момента проучвания показват подобрение на групата ползвала това лекарство в сравнение с плацебо.
В България наистина до този момент няма регистриран препарат. В Германия може да се закупи на цена около 15-тина евро.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
- Здравко
-
- Посетител
08 Юни 2010 11:57 #3
от Здравко
Не мога как да не се съглася с колегата! Ето и линк към малко повече информация за
лечение на псориазис
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
28 Окт 2010 14:08 #4
от Anonymous
Прочетох и за друго "супер лекарство", което лекува всичко /псориазис, диабет, рак, и още сто много сериозни болести/?!
forum.bg-mamma.com/index.php?topic=382374.0
Някой чувал ли е за него и какви са отзивите?
forum.bg-mamma.com/index.php?topic=382374.0
Някой чувал ли е за него и какви са отзивите?
- Citizen
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
14 Ян 2012 11:40 #5
от Citizen
Отговор: Супер лекарство за псориазис?
Здравейте, казвам се Страхил. Аз също страдах от тази болест и ме беше срам да се съблека по къси панталонки и тениска, но намерих начин да се излекувам. Не ми струване много, и не сам използвал никакви лекарства. За да не изпадам в подробности и да пиша с много редове може да ми позваните на 0899607036 (Глобул), ще Ви разкажа всичко за няколко минути.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
14 Ян 2012 11:57 #6
от Vasilec
Sport Medicine
Отговор: Супер лекарство за псориазис?
Здравей, Страхиле,
За първо мнение си много иновативен. Аз за такова лечение не съм чувал. Изпадни в подробности, ако обичаш, за да не помислим, че си последния шарлатан.
За първо мнение си много иновативен. Аз за такова лечение не съм чувал. Изпадни в подробности, ако обичаш, за да не помислим, че си последния шарлатан.
Sport Medicine