Забележка

The forum is in read only mode.

Зачервен и сърбящ белег от стара ваксина

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
10 Ян 2015 21:43 #1 от Gloria Shalamanova
Gloria Shalamanova COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Зачервен и сърбящ белег от стара ваксина
Здравейте! Много ще се радвам да получа ценен съвет от вас. Преди доста години ми е правена ваксина на рамото. Те всъщност са 2, но едната не се забелязва. Другата, обаче, винаги е била зачервена и раздразнена. Напоследък много взе да ми писва от нея, постоянно ме сърби, особено при допир с дрехи. Много е червена и е неприятно усещането като цяло. Някой може ли да ми каже крем или билка, с които да си направя компрес и да ме облекчи, тъй като кожата ми е изключително склонна към белези и не искам да се реже. Благодаря предварително !
11 Ян 2015 14:32 #2 от Vasilec
За успокояване използвам лично компреси от смрадлика, но в случая трябва да се види да няма вторична инфекция, че не е характерно да ви сърби и да е възпалено ваксина отпреди "доста" години.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
COM_KUNENA_THANKYOU: Gloria Shalamanova
29 Мар 2015 15:28 #3 от milenapiv9
Според мен иди на лекар.Не е хубаво толкова старо нещо сега да се проявява.Ще ти кажа аз при ,коя ходя www.drkaliasheva.com/ . Може да идеш и при държавен доктор ,но е гаранция че ще ти обърнат внимание.На дъщеря ми и се спука новата ваксина и трябваше да търся спешно лекари ,че много се бях притеснила
Създадено с Kunena форум