- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Пъпки по гърдите
- sorry
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
25 Юли 2012 12:03 #1
от sorry
sorry COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Пъпки по гърдите
Здравейте!
От доста време чета сайта и форума и най-накрая се престраших да пиша: имам един проблем от период горе долу 1 година. Като цяло проблеми с кожата или така да се каже да съм имала акне винаги е било само по лицето и то не е от тези много лошите случаи даже напротив пъпки ми се появяват само на периоди,но другото което е аз пъпки по тялото никога не съм имала,но от 1 година насам нещо се случва и ми се появяват малки червени пъпчици главно по гърба и обхваща и руменете ii малко отпред по гърдите. Какво е това? лятото когато ходя на море на плаж и се пека тези пъпки от слънцето изчезват сега отново имам,даже помня,че в началото като се появиха ходих на дерматолог,но останах разочарована тъй като ми казаха,че това е просто акне или нещо такова.Ако ми помогнете ще ви буда много благодарна.
От доста време чета сайта и форума и най-накрая се престраших да пиша: имам един проблем от период горе долу 1 година. Като цяло проблеми с кожата или така да се каже да съм имала акне винаги е било само по лицето и то не е от тези много лошите случаи даже напротив пъпки ми се появяват само на периоди,но другото което е аз пъпки по тялото никога не съм имала,но от 1 година насам нещо се случва и ми се появяват малки червени пъпчици главно по гърба и обхваща и руменете ii малко отпред по гърдите. Какво е това? лятото когато ходя на море на плаж и се пека тези пъпки от слънцето изчезват сега отново имам,даже помня,че в началото като се появиха ходих на дерматолог,но останах разочарована тъй като ми казаха,че това е просто акне или нещо такова.Ако ми помогнете ще ви буда много благодарна.
- Ivalina
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 1
25 Юли 2012 12:19 #2
от Ivalina
Ивалина Петкова
[size=150:2mqac0i1]Бях толкова високо, че галех облаците по главите. [/size]
Пъпки по гърдите
Най-вероятно това си е акне. Раменете, гърба и гърдите са най-обичайните места, след лицето разбира се. Колкото до изчезването им на морето - не се заблуждавай, всъщност временно се скриват а после излизат повече. Причината е че от слънцето горните слоеве на кожата умират и в последствие запушват и порите.
Ивалина Петкова
[size=150:2mqac0i1]Бях толкова високо, че галех облаците по главите. [/size]
- Petyr
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
26 Юли 2012 10:16 #3
от Petyr
Горд студент по медицина.
Пъпки по гърдите
Прикачете снимки - без тях трудно ще Ви се помогне.
Най-вероятно е акне, с хормоналните промени, свързани с цикличността на менструалния Ви цикъл, могат да се обясни периодичната поява на пъпки. Ако не сте доволна от един дерматолог, то по-скоро поискайте координатите на друг такъв.
Най-вероятно е акне, с хормоналните промени, свързани с цикличността на менструалния Ви цикъл, могат да се обясни периодичната поява на пъпки. Ако не сте доволна от един дерматолог, то по-скоро поискайте координатите на друг такъв.
Горд студент по медицина.