Забележка

The forum is in read only mode.

ЗАЧЕРВЯВАНИЯ ПО ЛИЦЕТО

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Дек 2011 18:27 #1 от princip86
princip86 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED ЗАЧЕРВЯВАНИЯ ПО ЛИЦЕТО
Пиша това писмо от името на мои близък ...
От около една година се наблюдават ЗАЧЕРВЯВАНИЯ ПО ЛИЦЕТО а именно следното нещо :
Най - напред беше зачервяване по бузите , след което това зачервяванеto прерасна и в областта на носа , а след време се появиха и леки бели пъпчици /.
Ходихме по доктори , дерматолози .. изписваха и разни кремове , направиха и програма /т.нар. едномесеча схема с антибиотик - тетрациклин , но и след това , зачервяванията не се скриха , е има моменти през деня когато се леко незабележими .. но като цяло ги има все още , имаме съмнение за т.нар ,,розацея ,,
Моля , обръщам се към вас за експертно мнение или мнение на др хора с подобни или същите симптоми .
Благодяря !
27 Дек 2011 19:06 #2 от Petyr
Отговор: ЗАЧЕРВЯВАНИЯ ПО ЛИЦЕТО
Не сме гадатели, може да качиш снимка поне.

Горд студент по медицина.
27 Дек 2011 22:11 #3 от princip86
nqma kak da kacha snimka
28 Дек 2011 11:22 #4 от nana
Здравейте принцип,
специално за тази тема си направих регистрация във форума. Наистина е възможно да е розацея, аз имам подобни проблеми, е още ги имам, но много по-леки благодарение на д-р Николова от кожна клиника. Нямаше инфекция насложена отгоре, както може да и вашия случаи. Както и да е... дори и да не е розацея докторката ще ви помогне.
28 Дек 2011 20:47 #5 от nana
Тъй като princip86 ми е писал, а аз не мога да му отговоря ще пиша в темата координатите на лекарката, която ми помогна - д-р Николова, Кожна клиника, Александровска болница, София. Дано и на вас ви свърши работа.
COM_KUNENA_THANKYOU: princip86
30 Дек 2011 07:02 #6 от princip86
mersi
Създадено с Kunena форум