Забележка
The forum is in read only mode.
Обрив, запушен нос, кашлица и болки
- Анонимен
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
06 Ное 2011 12:14 #1
от Анонимен
Анонимен COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Обрив, запушен нос, кашлица и болки
Търся съвет и помощ!
Синът ми е на 4 години. Проблемите му започнаха през лятото. Първо се появи суха спастична кашлица, нослето му се запуши и започна да диша трудно. След десетина дена се появи обрив по кожата, съпроводен с болки в коремчето. Последва и продължително разстройство. В момента не ходи на градина и го лекуваме в домашни условия. Докторката му предписа лекарства против алергия за да овладее кашлицата, но за сега няма резултати. В друг форум /за подобен проблем/ прочетох съвет да вземаме пробиотик за корема и за повишаване на имунитета, и купих "Лакто 4", но не помага. Пробвам подбел и лайка за кашлицата но и те не дават резултат. Обривът също не затихва!
Много съм притеснена, затова се надявам да получа полезни съвети.
Синът ми е на 4 години. Проблемите му започнаха през лятото. Първо се появи суха спастична кашлица, нослето му се запуши и започна да диша трудно. След десетина дена се появи обрив по кожата, съпроводен с болки в коремчето. Последва и продължително разстройство. В момента не ходи на градина и го лекуваме в домашни условия. Докторката му предписа лекарства против алергия за да овладее кашлицата, но за сега няма резултати. В друг форум /за подобен проблем/ прочетох съвет да вземаме пробиотик за корема и за повишаване на имунитета, и купих "Лакто 4", но не помага. Пробвам подбел и лайка за кашлицата но и те не дават резултат. Обривът също не затихва!
Много съм притеснена, затова се надявам да получа полезни съвети.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Ное 2011 20:16 - 06 Ное 2011 20:16 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: Обрив, запушен нос, кашлица и болки
Обърнете се към алерголог, много прилича наистина на алергична реакция. Препоръчвам Ви д-р Мустаков за района на София. Може да го откриете всяка сутрин в клиниката по алергология, Александровска болница. Вземете си направление предварително.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Last edit: 06 Ное 2011 20:16 от Vasilec.
- Таня
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
09 Ное 2011 13:23 #3
от Таня
Хиляди благодарности за точния съвет!
Още днес ще посетя д-р Мустаков.
Отговор: Обрив, запушен нос, кашлица и болки
Хиляди благодарности за точния съвет!
Още днес ще посетя д-р Мустаков.