- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Проблеми при изпразването ?
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
07 Юли 2010 19:49 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Проблеми при изпразването ?
Здравейте отново.
Много се извинявам ,че присъствам във форума с няколко проблема свързани с половия член.
Значи последното което ми се случи е ,че след 20-30 минутен секс без проблеми с ерекцията не можах да се изпразня и члена ми омекна.
Та искам да попитам дали това е някакъв здравен проблем или пак е нещо на психическа основа и дали е нормално това ,че на 20-30 минута усещах напрежение в гърдите /умора ли е или стрес /
Благодаря ви предварително.
Много се извинявам ,че присъствам във форума с няколко проблема свързани с половия член.
Значи последното което ми се случи е ,че след 20-30 минутен секс без проблеми с ерекцията не можах да се изпразня и члена ми омекна.
Та искам да попитам дали това е някакъв здравен проблем или пак е нещо на психическа основа и дали е нормално това ,че на 20-30 минута усещах напрежение в гърдите /умора ли е или стрес /
Благодаря ви предварително.
- radiboi
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
07 Юли 2010 19:51 #2
от radiboi
п.п. И проблем ли е това за здравето ми ,че не съм се изпразнил.За първи път ми се случва.
Re: Проблеми при изпразването ?
п.п. И проблем ли е това за здравето ми ,че не съм се изпразнил.За първи път ми се случва.
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
07 Юли 2010 20:03 #3
от Anonymous
Изпразване=Еякулация. Самата липса на еякулация по време на секс няма да ти навреди. Но пък недостигането на еякулация може да бъде признак на импотентност. Но щом е за първи път, не се притеснявай. Всеки има проблеми от време на време, стига да не са константни.
- radiboi
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
07 Юли 2010 20:08 #4
от radiboi
Много ти благодаря за бързия отговор.Олекна ми за сега.
п.п. А кога може да се предполага ,че има проблем?
п.п. А кога може да се предполага ,че има проблем?
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
07 Юли 2010 20:16 #5
от Anonymous
По принцип, ако си млад, здрав, прав и корав, спортуваш често и не пиеш много, по-скоро няма за какво да се притесняваш. Ти ще усетиш кога нещата загрубяват, но ако след седмица, две чувстваш, че нещата не са както преди, гледай да отидеш на лекар...
Тъй като сега прочетох и др. твои теми. Много вероятно е нищо да ти няма и да си внушаваш. Абе, ако не се преуморяваш много и не се стресираш, всичко ще е на 6.
Тъй като сега прочетох и др. твои теми. Много вероятно е нищо да ти няма и да си внушаваш. Абе, ако не се преуморяваш много и не се стресираш, всичко ще е на 6.
- radiboi
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
07 Юли 2010 20:24 #6
от radiboi
Благодаря ти много Венци.
Ами много спортувам ,на 37 години съм и пия редовно но не много количество -около 200 гр.
Спорта ми се заключава в една седмица фитнес другата седмица е кардио и т.н.
п.п. не пуша от 5 месеца.
Ами много спортувам ,на 37 години съм и пия редовно но не много количество -около 200 гр.
Спорта ми се заключава в една седмица фитнес другата седмица е кардио и т.н.
п.п. не пуша от 5 месеца.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
07 Юли 2010 20:24 #7
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Здравей Радибой,
Надявам се, че не си се напукал с 3-4 водки преди да правиш секс. Защото алкохолът често има подобен ефект.
Надявам се, че не си се напукал с 3-4 водки преди да правиш секс. Защото алкохолът често има подобен ефект.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- Здравко
-
- Посетител
07 Юли 2010 20:31 #8
от Здравко
Радибой, сексуалната функция на мъжа (както и на жената) е комплексна и зависи от много фактори като психическо състояние, физическо... По принцип както каза венцислав, ако е изолирано явление - тогава се случва.
А може би имаш твърде високи изисквания към себе си! Какво казва приятелката ти?
А може би имаш твърде високи изисквания към себе си! Какво казва приятелката ти?
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
18 Юли 2010 17:26 #9
от Anonymous
Vasilec знам за това нещо и право да ти кажа изобщо тогава не бях близвал алкохол.
Vasilec знам за това нещо и право да ти кажа изобщо тогава не бях близвал алкохол.
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
18 Юли 2010 17:34 #10
от Anonymous
Здравко
с моята приятелка изобщо не сме говорили по този въпрос и не знам какво мисли.
Тя се притеснява дали тя е причината за това , а аз и казвам да не се притеснява.
Здравко
с моята приятелка изобщо не сме говорили по този въпрос и не знам какво мисли.
Тя се притеснява дали тя е причината за това , а аз и казвам да не се притеснява.