Забележка

The forum is in read only mode.

Лека болка в пениса след секс?

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
12 Фев 2010 12:39 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Лека болка в пениса след секс?
Здравейте отново.
Значи това което забелязах от известно време е ,че след полов акт , след известно може би малко време като получа пак ерекция усещам лека тъпа болка в областта на половия член /може би нещо между тъпа болка и изтръпване/.
Та това нормално ли е защото до сега не съм забелязвал да получавам такова нещо или пък не съм обръщал внимание.
Да не би да е свързано с това ,че от месец и нещо взимам СПИМЕН ФОРТЕ на фирмата ХИМАЛАЯ или ,че преди известно време правих около 2-3 месеца упражнения за удължаване на члена които съм ги правил внимателно.От около 1-2 месеца не ги прав.
Благодаря предварително.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
12 Фев 2010 12:44 #2 от radiboi
Re: Лека болка в пениса след секс?
От около 1-2 месеца не правя тези упражнения.
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
12 Фев 2010 16:38 #3 от Здравко
Здравейте Радибой,
От изтръпването или тъпата болка в пениса може да се съди, че се касае за нещо нормално в резултат на кръвонапълването на кавернозните тела в пениса - обикновено се случва при силна ерекция или многократна такава в рамките на малък период от време. Въпреки това е възможно, те да бъдат симптом на нещо по-сериозно. Затова най-добре, ако ходите на лекар, му съобщете и за тези си оплаквания, всеки уролог и андролог би Ви прегледал.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
12 Фев 2010 16:50 #4 от д-р Георгиев
Здравей отново,
Щом не си усещал такива симптоми преди, има 2 варианта:
а/ Не си обръщал внимание на изтръпването
б/ Изтръпването и болката са новопоявили се симптоми
Трябва сам да дадеш отговор на този въпрос. Възможно е при провеждането на споменатите "упражнения" да си наранил пениса си и това да са късни последствия. Но няма страшно! Засега ти препоръчвам да следиш за появата на болка и ако оплакванията се увеличат, консултирайте се с личния си лекар за направление. Ако постепенно изчезне, то най-вероятно всичко е наред.
Дали болката е в резултат на упражненията за удължаване, най-вероятно няма да разберем. Но все пак ни кажи колко често ги прави, включваха ли разтягане, дърпане, усукване или други силови методи, които могат да травмират пениса. Ако да - с каква сила ги извършва тези упражнения.
12 Фев 2010 18:59 #5 от radiboi
Здравейте отново.
Значи упражненията съм ги правил един път дневно в продължение на два месеца.
Упражненията включват разтягане, дърпане, стискане и масажиране , а усукване не. Опъването го правих до дисконфортно положение и мисля ,че болка не съм усещал.
п.п. Докторе ще следя дали ще се усилва болката или ще остане така или ще отшуми и ще го споделя с вас.
Значи аз и по горе казах ,че съм забелязал тази болка от скоро и не е силна ,а просто е между болка и леко изтръпване.
Чуда се дали е от малкото време между половия акт и втората ерекция след него.
Единия път усетих така наречената болка 15 мин. след половия акт , демек след като получих ерекция , а втория път някъде около 1 час и половина след половия акт.
  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
12 Фев 2010 21:09 #6 от Anonymous
Не съм много компетентен, ама това не е ли нещо нормално. Ся, не е болка както го описваш, ами по-скоро изтръпване, как да кажа от протриването... абе де да знам, ама ми се струва, че не е страшно. Най-добре слушай какво ти казва доктора. :!:
15 Фев 2010 07:43 #7 от radiboi
Еми от къде да знам Владимир Пенков дано да си прав но нека да попитаме и д-р Георгиев за мнение.
16 Фев 2010 22:36 #8 от Vasilec
Той си каза мнението малко по-нагоре май. Абе защо не отидеш на лекар, въпреки че не виждам какво ще помогне, ако е психогенна болката, но все пак - да се успокоиш. Да не се окаже нещо по-сериозно само.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
18 Фев 2010 12:44 #9 от radiboi
мисля ,че от известно време го няма ама ще се наблюдавам.
Благодаря ви за съветите.
18 Фев 2010 12:46 #10 от radiboi
а нормално ли е някои венички по пениса да изпъкват повече демек са били по-малки ,а сега си забелязал ,че са по надути или изпъкнали така да се каже?
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум