- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по андрология
- Липса на еякулат след секс ,проблем с ерекцията
Липса на еякулат след секс ,проблем с ерекцията
- Диди Топалова
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
19 Ян 2015 20:36 #1
от Диди Топалова
Диди Топалова COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Липса на еякулат след секс ,проблем с ерекцията
Имам много добър приятел,който има следния проблем.Като почти всеки мъж му е трудно да пита и споделя затова ще го направя аз.Трудно получава ерекция и не изкарва почти никаква сперма-една две капки и то много гъсти.Възбуда имал ,ерекция много трудно.Често му се е случвало да извади сперма след секс в самата урина.След като свърши не изпитва облекчение а напротив-искало му се още но пак нищо.След много уговорки приятели го накарахме да отиде на лекар.Казали му,че нищо не се вижда на ехограф и му изписали имипрамин/тофранил.Това лекарство го няма в България и е вид антидепресант.Той съответно се притеснява да го купи и пие.Въпроса ми е ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да сподели.
- tsetso
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Админ
21 Ян 2015 21:07 #2
от tsetso
Административен профил.
Липса на еякулат след секс ,проблем с ерекцията
Необходима е консултация с ендокринолог, за изключване на хипогонадизъм; да се изследва качеството и количеството на спермата - спермограма; едновременно с това е необходимо и мнение на уролог, предвид ретроградна еякулация?
Административен профил.
- Диди Топалова
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0